Home

Eerst volgende geplande trainingen Ik heb belangstelling

Opleidingsnaam Begindatum Einddatum Tijd Plaats Aantal plekken vrij
 • Adobe InDesign is een opmaak programma. In dit programma voeg je doorgaans objecten die je in Illustrator (vectorbestanden) of Photoshop (pixelbestanden) hebt getekend of bewerkt samen met teksten. Dit samenvoegen gebeurt dan volgens een bepaalde lay-out. In een opmaak programma worden bijv. folders, advertenties, tijdschriften, posters en cd/dvd-hoezen opgemaakt. 

Aanpak

 • We gaan aan de slag met: 
  • - Uitleggen tools;
  • - Het maken van een styleguide;
   - Opslaan bestanden (PDF, INDD, package );
   - Zelf ontwerpen van ansichtkaart (techniek, vormgeven en gebruik typografie);
  • - Samenvoegen ansichtkaart (drukklaar maken);
  • - Ontwerp een poster.
 • We mailen je voorafgaand aan de training een intake-formulier, waarop je kunt aangeven wat je wilt leren. De trainer zal dan zoveel mogelijk de koppeling maken naar je eigen leerdoelen. 

Belangrijke voorwaarden omtrent deelname

Let op: u dient zelf een laptop mee te nemen. Indien dit niet mogelijk is, laat dit ons tijdig  weten.
Daarnaast moet u ervoor zorgen dat u Adobe InDesign op uw computer heeft staan. U kunt ook een proefversie van Adobe InDesign downloaden via:
http://www.adobe.com/nl/products/indesign.html

Wanneer u voor de proefversie kiest, houd er dan rekening mee dat deze maar een aantal dagen geldig is en niet over de uitgebreide functies beschikt. 

Studiebelasting

7 uur training (contacturen)

HTM Training InDesign

Doelgroep:  Medewerker marketing/communicatie
Duur: 1 dag van 2 dagdelen
Prijs € 295,- excl. 21% btw

Voor extra informatie kunt u contact opnemen via info@bureauhtm.nl of 038- 337 4501.


Met de regeling Tegemoetkoming cursuskosten (TC) stelt KIKK recreatie elk jaar een subsidiebudget beschikbaar voor scholing van werknemers die afdragen aan KIKK recreatie.

Voorwaarden zijn onder ander dat de cursus/training is opgenomen in de Cursuscatalogus of in het goedgekeurde bedrijfsopleidingsplan (indien aanwezig) en dat de aanvraag is ingediend binnen 3 maanden na afronding van de cursus in de digitale subsidieportal. Voor de overige voorwaarden verwijzen wij graag naar de website van KIKK recreatie en de Fonds-cao Bijlage 3 en 4.