Home

Eerst volgende geplande trainingen Ik heb belangstelling

Opleidingsnaam Begindatum Einddatum Tijd Plaats Aantal plekken vrij

Bijna alle recreatiebedrijven hebben wel een horecafaciliteit. En daar waar gewerkt wordt met voedsel, is voedselveiligheid een zeer zwaarwegend issue. Het is en blijft de verantwoordelijkheid van de recreatieondernemer dat er veilig gewerkt wordt in de keukens.

In onze Training HACCP staat uw praktijk voorop. De formele wet – en regelgeving met betrekking tot de HACCP is zeer uitgebreid en er staan allerlei zaken in die voor veel bedrijven niet van toepassing zijn. Wij gaan met u kijken aan welke zaken wel en niet voldaan moet worden.

We behandelen in de volgende onderwerpen:

  •   - First in first out principe;
  •   - Besmettingsgevaar;
  •   - Hygiënisch werken;
  •   - Wet – en regelgeving HACCP;
  •   - Persoonlijke Hygiëne;
  •   - Controleren versproducten;
  •   - Schoonmaken keukengerei en keukenapparatuur;
  •   - Opslaan en invriezen bereide producten;
  •   - Schoonmaakprogramma’s;

U gaat aan de slag met
• Opdrachten
• Ondersteunende theorie
• Digitale toets voor formeel certificaat

HTM Training HACCP

Doelgroep: Medewerkers die werken in de keuken.
Duur: 1 dag van 2 dagdelen (eventueel 2 losse dagdelen)
Prijs € 295,00 excl. 21% btw
InCompany €1.750,00 excl. 21% btw

Voor extra informatie kunt u contact opnemen via info@bureauhtm.nl of 038- 337 4501.