Home

Eerst volgende geplande trainingen Ik heb belangstelling

Opleidingsnaam Begindatum Einddatum Tijd Plaats Aantal plekken vrij

De eerste zonnige dagen hebben we al weer gehad, en er komen er nog veel meer! Voordat het echt gaat losbarsten, is dit het perfecte moment om het personeel terras-klaar te maken.

U gaat uw terras weer inrichten. Uw medewerkers gaan aan de slag, en heeft uw (nieuwe) personeel de gewenste scholing, ervaring en uitstraling?

U besteedt tijd en geld aan een goede inrichting van uw terras.

Zullen uw medewerkers uw bedrijf naar wens vertegenwoordigen?

“Klantvriendelijk, getraind personeel is een essentieel onderdeel van mijn bedrijfsformule”, hoor je vaak zeggen. Maar zijn uw medewerkers er klaar voor?

Gastvriendelijk en getraind personeel betekent hogere omzetsnelheid, up-selling, minder klachten, meer plezier en dus het voornaamste: tevreden gasten die graag weer terugkomen!

Inhoud dag

We behandelen de volgende onderwerpen:
- Introductie gastgerichtheid
- Profielschets van de terrasmedewerker
- Gastvriendelijkheid
- Organisatie van het werk
- Welkom-verblijf-afscheid
- Communicatie en taalgebruik
- Teamwerk
- Onverwachte situaties
- Serveertechnieken (met dienblad lopen)
- Persoonlijke verzorging

Doelgroep
Voor alle horecamedewerkers, oproepkrachten en vakantiekrachten die optimaal rendement willen halen uit de terrasbediening voor zowel de klant als ondernemer!

Duur
1 dag of 2 dagdelen

Prijs
€295,00 per deelnemer (excl btw)

Groepsprijs
€1.750,00 excl btw. Minimaal 6 deelnemers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@bureauhtm.nl of bellen met 038-3374501.


  • Met de regeling Tegemoetkoming cursuskosten (TC) stelt KIKK recreatie elk jaar een subsidiebudget beschikbaar voor scholing van werknemers die afdragen aan KIKK recreatie.
  • Voorwaarden zijn onder ander dat de cursus/training is opgenomen in de Cursuscatalogus of in het goedgekeurde bedrijfsopleidingsplan (indien aanwezig) en dat de aanvraag is ingediend binnen 3 maanden na afronding van de cursus in de digitale subsidieportal. Voor de overige voorwaarden verwijzen wij graag naar de website van KIKK recreatie en de Fonds-cao Bijlage 3 en 4.