Home

Eerst volgende geplande trainingen Ik heb belangstelling

Opleidingsnaam Begindatum Einddatum Tijd Plaats Aantal plekken vrij
Timemanagement 19 juni 2018 19 juni 2018 09:30 - 16:30 Zwolle 11

Wil je graag jouw persoonlijke effectiviteit ontwikkelen? Wil je effectiever functioneren en beter samenwerken met collega's? Dan is onze persoonlijke effectiviteitstraining iets voor jou.

Aanpak

Onderwerpen die in ieder geval aan de orde komen:

Voor het verbreden van je eigen persoonlijke effectiviteit is het van belang om inzicht te krijgen in je eigen gedrag en wat het effect van jouw gedrag kan zijn op dat van anderen. Geef je sterke punten voorrang en haal het beste uit jezelf. Reken af met belemmerende gedachten. Dat vraagt moed en anders denken. We dagen je graag uit zelf de regie te nemen. 

- Inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen
- De roos van Leary
- GROW-coachingsmodel
- Kernkwaliteitenkwadrant van Ofman
- De zeven eigenschappen van Covey

Resultaat

Je functioneert effectiever en daadkrachtiger en maakt daarin je eigen keuzes.

HTM Training Persoonlijke effectiviteit

  •   Doelgroep: medewerkers die het gevoel hebben dat ze de controle over hun eigen tijd kwijt zijn en het heft weer in eigen handen willen       nemen.
      Duur: 1 dag van 2 dagdelen (eventueel 2 losse dagdelen)
      Prijs € 295,00 excl. 21% btw
      InCompany €1.750,00 excl. 21% btw
  •   Voor extra informatie kunt u contact opnemen via info@bureauhtm.nl of 038- 337 4501.
  • Met de regeling Tegemoetkoming cursuskosten (TC) stelt KIKK recreatie elk jaar een subsidiebudget beschikbaar voor scholing van werknemers die afdragen aan KIKK recreatie.
  • Voorwaarden zijn onder ander dat de cursus/training is opgenomen in de Cursuscatalogus of in het goedgekeurde bedrijfsopleidingsplan (indien aanwezig) en dat de aanvraag is ingediend binnen 3 maanden na afronding van de cursus in de digitale subsidieportal. Voor de overige voorwaarden verwijzen wij graag naar de website van KIKK recreatie en de Fonds-cao Bijlage 3 en 4.