ACADEMIES

Het gestructureerd plannen, organiseren en bijhouden van alle trainingen en opleidingen is voor veel organisaties een hele uitdaging. Vaak wordt deze uitdaging neergelegd bij een HR-afdeling. Bij deze HR-afdeling ontbreekt echter vaak de specifieke kennis en kunde om het scholings- en trainingsaanbod te structureren.

Bureau HTM neemt deze taken graag van je over. Het opzetten van interne- en scholingsprogramma's voor de eigen organisatie in een eigen bedrijfsschool of academie is onze expertise!

Wij beschikken over het ideale systeem om het gehele werkproces van A tot Z voor je in te richten. Van het plannen van de trainingen, het uitnodigen van de deelnemers tot het bijhouden van de presentie en het uitdraaien van de certificaten.

Training en opleiding in de eigen academie, ideaal voor organisaties vanaf circa 200 medewerkers! En ideaal voor branche-organisaties die "ontwikkelen" een structurele plek willen geven binnen de branche.

Onderstaande bedrijven en branches gingen je al voor..

 

De Groveko Academy is opgericht in samenwerking met Groveko. Binnen deze academie zijn alle schoonmaak gerelateerde trainingen te vinden.

De VCHO Academie is ingericht op het bereiken van Chinese horeca ondernemingen binnen Nederland. Leden van de VCHO krijgen korting op dit aanbod.

De Gildenacademie is een onafhankelijk kennisplatform voor professionals in koken en gastvrijheid.

recreatie-trainingen_logo RGB

 

Trainingen voor de recreatiebranche. Bureau HTM is Kennisparter van de RECRON.