Ga naar de inhoud
In gesprek met Aphra

Motivator Persoonlijk Leiderschap

In gesprek met Aphra van Asselt over persoonlijk leiderschap bij Bureau HTM

Bij ons staat de groei en ontwikkeling van mensen centraal. Aphra van Asselt voegde zich in 2022 bij ons team, omdat ze dezelfde passie deelt. Haar motto? “Haal alles eruit wat erin zit.’’ We willen Aphra wat beter leren kennen. Lees je mee?

Even voorstellen

Aphra behaalde haar diploma in Human Resource Management en specialiseerde zich in  arbeids- en organisatiepsychologie. Ze werkte als HR-adviseur, maar ontdekte al snel haar  passie voor de ontwikkeling van individuen en teams. Ze maakte de overstap naar training  en coaching en is nu binnen Bureau HTM bekend als een veelzijdige en empathische trainer  en coach. Leuk weetje: buiten haar leven als trainer en coach heeft ze nu ook een nieuwe rol als kersverse moeder van haar zes maanden oude zoontje, op wie ze helemaal dol is.

Pak de regie

Voor Aphra draait persoonlijk leiderschap over het hebben van eigen regie op werkgeluk. Om dat te kunnen doen, is het belangrijk dat je jezelf eerst goed leert kennen. Tijd om te ontdekken wie je bent en waar je meest waardevolle talenten schuilen. En soms betekent dat ook uit je comfortzone komen. Aphra gelooft sterk dat je soms een drempel over moet om uiteindelijk met frisse en vooral positieve energie aan de finishlijn te staan.

Aphra: ‘‘Ik vind het geweldig om deze zoektocht met mensen aan te gaan. Ik kan helpen een spiegel voor te houden, kies leuke werkvormen uit en deel mijn kennis en expertise graag  over dit onderwerp. Mijn doel is behaald, wanneer iemand nieuwe inzichten heeft gekregen en met positieve energie bij mij weggaat.’

Win-win: het ultieme doel

Volgens Aphra is ontwikkeling, zowel individueel als in teamverband, essentieel. “Als jij in  staat bent om je eigen geluk te sturen en het beste uit jezelf te halen, dan ligt de wereld aan  je voeten. Het is iets waar je de rest van je (werkende) leven profijt van hebt.”

En dat is niet alles. Aphra benadrukt ook de waardevolle impact op organisaties. Aphra:  “Wanneer je bevlogen medewerkers in dienst hebt die hun werk met plezier uitvoeren en het  maximale uit zichzelf weten te halen, dan vertaalt dit zich door naar het succes en de groei  van de organisatie.” Het realiseren van een win-winsituatie is haar ultieme doel.

Aan de slag met persoonlijk leiderschap.

Wil jij zelf aan de slag met persoonlijk leiderschap? Neem contact op met Aphra via aphravanasselt@bureauhtm.nl.