038 33 74 501 info@bureauhtm.nl

Leiderschap

Om in de huidige tijd het passende moderne leiderschap te laten zien moet je twee dingen doen. Je organisatie goed inrichten en vaardig zijn. In beide aspecten hebben wij ons verdiept en in beide aspecten ligt nu onze expertise. Wij gunnen iedereen een geweldige werkomgeving waarin je kunt excelleren en presteren. Werk moet daarom voor ons aan drie zaken voldoen, te weten; het moet leuk zijn, je werk moet je uitdagen en je moet je kunnen ontwikkelen.

In onze programma’s werken we aan de twee bovengenoemde aspecten, inrichten en vaardig worden. Wil je meer uit de organisatie halen met dezelfde mensen dan moet je stoppen met het managen van het resultaat en bezig zijn met het (op) leiden van je mensen.
Kern daarbij is dat je helpt; een leider helpt zijn mensen om leuk werk te hebben, hard te kunnen werken en zich elke dag ontwikkelen.

Bekijk hieronder ons aanbod.

Er zijn vijf zaken die je moet inrichten binnen jouw organisatie en zes vaardigheden die je als leider moet bezitten om meer uit je organisatie te halen met dezelfde mensen!

€499,– per dagdeel p.p.
11 dagdelen