038 33 74 501 info@bureauhtm.nl

Groepsprogramma: Coaching by network

De training is iets voor jou als jij:

Iedere eerste maandag van de maand staat bij ons in het teken van leren met en van elkaar. Iedere professional, ongeacht de organisatie waar hij of zij werkt, beschikt over unieke kennis, expertise en ervaringen. Wij geloven in de kracht van delen en verbinden. Jezelf omringen met de juiste mensen is van onschatbare waarde, maar dit kan lastig en tijdrovend zijn. Maar daar helpen wij jou bij!

Tijdens onze online Coaching By Network sessies ervaar je hoe waardevol het is om door middel van intervisie jouw kennis, ervaring en netwerk uit te wisselen met gelijkgestemden en op die manier aan de slag te gaan met je eigen uitdagingen. Een kickstart van jouw werkweek.

“We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt” – Albert Einstein

Intervisie

We hebben de natuurlijke neiging om vanuit ons eigen referentie kader oplossingen aan te dragen voor problemen die we horen om ons heen. Maar, zoals Albert Einstein al zei, we kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt. Intervisie is een middel om eerst te komen tot de kern van de vraag om zo inzichten op te doen, zodat jij vanuit andere denkrichtingen aan de slag kunt met de uitdaging waar je voor staat.

Wat levert het je op?

Naast dat je aan de slag gaat met jouw eigenlijk ontwikkeling en uitdagingen, maken wij jou ook bekend met de methode van intervisie. Je wordt op die manier in staat gesteld om ook intern in je organisatie hiermee aan de slag te gaan. Want, er bevindt zich ook nog een enorme schatkist aan kennis en ervaringen binnen jouw eigen organisatie. Verborgen in de medewerkers. Door intern met intervisie aan de slag te gaan ontsluit je nog meer potentieel op de werkvloer en versterk je verbinding tussen collega’s door elkaar te ondersteunen bij persoonlijke ontwikkeling.

Doelgroep

Coaching By Network is geschikt voor ondernemers en leidinggevenden, ongeacht organisatiegrootte of industrie. In één groepen zitten maximaal 8 professionals.

Programma

Onze intervisie sessies duren 2 uur per keer en vinden online plaats. Hierdoor kunnen we effectief met elkaar aan de slag, zonder dat je veel tijd kwijt bent aan reizen.

Interesse, maar eerst nog even je agenda checken?

Plaats vrijblijvend een optie.

  Ja, ik wil graag een stoel reserveren voor de training .
  Mijn naam is , mijn telefoonnummer is en mijn mailadres is
  Ik ben ervan op de hoogte dat ik 2 weken voor aanvang van de training mijn stoel definitief moet bevestigen.

  Praktische informatie

  We starten in september 2023

  10 online bijeenkomsten van 2 uur

  Online

  € 900,- per jaar
  Direct inschrijven

  Laat je adviseren

  Heb je vragen of heb je twijfels of dit bij jouw past? Bel met Herwin Wetters voor meer informatie.

  Bekijk ook deze trainingen