038 33 74 501 info@bureauhtm.nl

Sterk aan de bal! – Persoonlijke effectiviteit

Wat levert mij het op:

  • Kennis van de theorie van Daniël Ofman
  • Kennis en inzicht in jouw eigen sterktes en zwaktes
  • Kennis en inzicht over verschillende motivatietheorieën
  • Kennis en inzicht met betrekking tot het onderwerp Timemanagement

Weet jij waar de talenten en kwaliteiten van je medewerker zit? Nog belangrijker, zijn je medewerkers er zelf bewust van? Wanneer medewerkers hun talent op de juiste manier weten te benutten binnen de organisatie, gaan ze met meer plezier naar het werk en dit zorgt uiteindelijk voor een sterkere organisatie!

Dus weten waar het potentieel zit is één ding. Het kunnen inzetten is een tweede!

Gun je medewerkers en help je medewerkers te ontdekken waar hun talenten en kwaliteiten liggen. Dat leren en ontdekken ze tijdens de training ‘Sterk aan de Bal’ in de PÆCademy! Waar gaat jouw medewerker mee de deur uit? Elke deelnemer maakt voor zichzelf op een profiel waaruit blijkt waar het meeste groeipotentieel zit.

Doel

Het doel van deze training is om deelnemers inzichten te geven in hun eigen sterktes en deze optimaal in te kunnen zetten binnen de werkomgeving van de deelnemer.

Doelgroep

Deze training is voor begeleiders, leidinggevenden en professionals die energie krijgen van het aan de slag gaan met eigen ontwikkeling.

Programma

We starten de dag direct met een groot aantal praktische opdrachten. Hierin leer je als deelnemer je eigen kracht, maar ook de minder ontwikkelde kwaliteiten van henzelf ervaren.

Elke deelnemer maakt voor zichzelf op deze wijze een profiel waaruit blijkt waar het meeste groeipotentieel zit. Maar, weten waar het potentieel zit is een ding. Het kunnen inzetten is een tweede!

Na de lunch krijgen de deelnemers een aantal handige handvatten om het eigen potentieel zo efficiënt en goed als mogelijk in te zetten.

De deelnemers ronden de training af met het maken van een concreet actieplan, om de komende weken/maanden steeds stappen te maken in hun persoonlijke ontwikkeling!

Werkwijze

Spelen, sparren en verbinden staat in al onze trainingen centraal. Zo ook in de trainingen die wij in de PÆCademy verzorgen.

In deze training zullen energie, interactie en praktijk de boventoon voeren. Energie, interactie en praktijk voeren de boventoon tijdens deze training. Dit alles in een inspirerende en energieke omgeving. Kortom, een training die je niet wilt missen!

Praktische informatie

Let op: is jouw werkgever sponsor van PEC Zwolle? Dan zijn de kosten €295,- p.p. (ex. btw). Vermeld dit in de opmerkingen bij de inschrijving.

1 dag (09:30-16:30)

MAC3PARK Stadion, Zwolle

€395,- p.p. (ex. btw)


Klik op direct inschrijven voor de actuele trainingsdata

Direct inschrijven

Laat je adviseren

Heb je vragen of heb je twijfels of dit bij jouw past? Bel met René Drost voor meer informatie.

Bekijk ook deze trainingen