038 33 74 501 info@bureauhtm.nl

Intervisie

Wat levert mij het op:

  • Nieuwe inzichten op eigen uitdagingen
  • Het leren van en met andere professionals
  • Passende oplossingen voor eigen uitdagingen
  • Een actieplan
  • Een breed netwerk

Bezig zijn met “het nieuwe normaal”, het nieuwe werken in sneltreinvaart vorm geven. Heel LinkedIn staat vol met hoe mensen naarstig op zoek zijn naar het vinden van o.a. ritme en motivatie. Veel tips die beschreven worden op LinkedIn en andere websites zijn natuurlijk erg generalistisch.

Voor maatwerk oplossingen voor die uitdagingen waar jezelf tegen aanloopt is wat anders nodig. Daarom bieden wij online-intervisie sessies aan. De uitdagingen mogen natuurlijk ook op een heel ander vlak liggen.

Resultaat

In groepjes van vier personen, op een gestructureerde wijze een probleem analyseren en ervoor zorgen dat er bij de case-inbrengers inzichten ontstaan om van daaruit te kijken naar passende oplossingen. Vaak blijkt dan ook dat niet alleen de case inbrenger maar juist ook de andere intervisieleden inzichten opdoen.

Doelgroep

Medewerkers, Coördinatoren, (team)leiders en managers MBO+ en HBO denkniveau. Cross functionele groepssamenstelling, steeds van hetzelfde werkniveau en dus zonder hiërarchische verhouding.

Programma

Aan de hand van een 5 stappenplan wordt er op gestructureerde wijze gekeken naar de uitdaging van de case-inbrenger, de intervisie begeleider zorgt ervoor dat het proces bewaakt wordt. Iedereen brengt per online-bijeenkomst een case in en daar worden er twee uitgekozen op basis van urgentie en belangrijkheid.

Studiewijze

De Newrow Virtual Classroom: de intervisie begeleider en de deelnemers zijn hierbij verbonden in een virtuele klas. De intervisie begeleider is leading en neemt je mee door het programma. Deelnemers kunnen hun virtuele vinger opsteken om vragen te stellen of reageren via ingebouwde chatfunctie.

De intervisie begeleider houdt (samen met jou) goed in de gaten dat het energieniveau in de groep voldoende is en dat je weg kunt van je beeldscherm om korte pauzes te nemen, de stof te laten bezinken en te reflecteren.

Wat heb je nodig?

• Een laptop/computer met camera en microfoon
• Toegang tot internet via Google, Firefox of Edge
• Een ruimte waar je ongestoord 2 uur kunt zitten
• Pen en papier om eventueel snel wat aantekeningen te kunnen maken

Praktische informatie

Lorem ipsum dolor sit amet, con sectetuer adipiscing elit. Aenean sit commodo ligula eget dolor.

2 online-sessies van 2 uur 10:00 tot 12:00 uur

Online via Newrow

€ 250,- p.p. (ex BTW)*

*Maatwerk € 495,- (ex BTW)*
*maximaal 4 deelnemers

Direct inschrijven

Laat je adviseren

Heb je vragen of heb je twijfels of dit bij jouw past? Bel met voor meer informatie.

Bekijk ook deze trainingen