038 33 74 501 info@bureauhtm.nl

Expertisegebieden

Bureau HTM heeft door de jaren heen in een hoop verschillende sectoren en onderwerpen getraind. Vandaag de dag hebben wij al onze energie, aandacht en focus gericht op vier deelgebieden. Lees hieronder meer over onze expertisegebieden.

Leiderschap

Om in de huidige tijd het passende moderne leiderschap te laten zien moet je twee dingen doen. Je organisatie goed inrichten en vaardig zijn. In beide aspecten hebben wij ons verdiept en in beide aspecten ligt nu onze expertise. Wij gunnen iedereen een geweldige werkomgeving waarin je kunt excelleren en presteren. Werk moet daarom voor ons aan drie zaken voldoen, te weten; het moet leuk zijn, je werk moet je uitdagen en je moet je kunnen ontwikkelen.

Communicatie

Communicatie is een containerbegrip in bijna alle organisaties die wij tegenkomen. Onze overtuiging is dat communiceren de meest overschatte vaardigheid binnen organisaties is. Iedereen vindt en denkt namelijk van zichzelf dat hij/zij dit kan, maar toch vinden er op het communicatieve vlak verreweg de meeste problemen plaats.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij gaan uit van het principe dat organisaties niet vanzelf ontwikkelen, maar ontwikkelen doordat de werknemers binnen de organisatie zich ontwikkelen.

Duurzame Inzetbaarheid & Vitaliteit

Misschien wel het belangrijkste thema van deze tijd. Dit wordt mede ingegeven doordat de verschillende generaties een andere invulling geven aan het concept werk. Daarnaast is het concept werk voor velen veranderd, denk bijvoorbeeld aan meer thuiswerken.

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven

Blijf up to date en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in