Coaching

In onze coachingssessies gaat het er vooral om samen met de coachee het goede en juiste gesprek te voeren. Onze rol is het stellen van de juiste vragen. Vragen die beweging brengen. Wel altijd gekoppeld aan een coachvraag waar we aan het begin veel aandacht besteden.

Er zijn diverse coachingsmogelijkheden.

Persoonlijke coaching

Tijdens de persoonlijke coaching staat je eigen persoonlijkheid in de spotlight. Hoe haal je het beste uit jezelf? Welke krachten gebruik je? En hoe zitten je drijfveren in elkaar? Hoe kun je de regie pakken op je eigen handelen en inzet.

Onze trainers zorgen ervoor dat je het beste uit jezelf kunt halen!

Managementcoaching

Hoe is de verhouding tussen jezelf en je functionele ik? Hoe bewaak je je valkuilen? Ken en herken je je eigen weerstanden?  Dit zijn thema’s die voor leidinggevenden en managers kunnen gelden.

Deze coaching is geschikt voor managers, teamleiders, projectmanagers, ondernemers en andere professionals in vergelijkbare rollen.

Onze trainers zorgen ervoor dat je het beste uit jezelf kunt halen!

Excecutive coaching

De krachten rondom de boardroom zijn vaak thema’s die uitgewerkt worden tijdens de Executive Coaching. Hoe beweeg ik in die dynamiek en combineer ik strategie met eigen waarden en de waarden van de onderneming of organisatie?Deze coaching is geschikt voor directeuren, bestuurders en ondernemers.

Laat je adviseren

Marinda Lieferink

Heb je vragen of heb je twijfels of dit bij jouw past? Bel met Marketing & Communicatie Marinda Lieferink voor meer informatie.
Coaching - BureauHTM
038 33 74 501 info@bureauhtm.nl