038 33 74 501 info@bureauhtm.nl

Persoonlijke ontwikkeling

Wil jij verder met jouw ontwikkeling? Dat treft want wij hebben een prachtig aanbod voor je samengesteld. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder en schrijf je in! Het wordt echt heel leuk en leerzaam. Beloofd!

Persoonlijk leiderschap – Word de beste versie van jezelf

Word je geleefd door anderen en merk je dat je de regie een beetje kwijt bent? Heb je het gevoel dat je meer in je mars hebt dan wat je op dit moment laat zien?

€399,-
2 dagdelen
Bekijk training

Omgaan met lastig gedrag – Leer jezelf en de ander beter kennen

Hoe zit jij als persoon in elkaar? En ervaar je regelmatig weerstand bij jezelf of een ander tijdens je werk? En wat zegt dit over het gedrag van een ander waar je moeite mee hebt?

€499,-
2 dagdelen
Bekijk training

Hybride werken – Hoe richt je dit in?

Ben je op zoek naar meer balans in hybride werken? Wil je meer kennis en inzicht in hoe je gefocust en geconcentreerd te werk gaat?

€399,-
2 dagdelen
Bekijk training

Persoonlijke effectiviteit – Slimmer en efficiënter aan het werk

Heb je het gevoel dat je druk bent, maar weinig gedaan krijgt? Vind je het lastig om je te concentreren op je werkzaamheden? En heb je last van uitstelgedrag en prioriteiten stellen?

€399,-
2 dagdelen
Bekijk training

Mentale weerbaarheid – Van werkdruk naar werkgeluk

Hoe staat het met jouw mentale weerbaarheid? Ervaar je te hoge werkdruk? Wil je werkstress verminderen? Innerlijke rust ervaren?

€399,-
2 dagdelen
Bekijk training

Loopbaan zoektocht – Gaan voor jouw droombaan

Zit je niet op de juiste (werk)plek? Wil wat anders maar je weet niet goed wát? En wil je erachter komen wat écht bij je past?

€399,-
2 dagdelen
Bekijk training

Energie en gezondheid – Fit en gezond aan het werk

Hoe staat et met jouw energielevel? Is jouw energielevel laag? Tijd om je ongezonde levensstijl onder de loep te nemen. Dag slechte gewoontes!

€399,-
2 dagdelen
Bekijk training