038 33 74 501 info@bureauhtm.nl

HTM Praktijkdag – Modern Leiderschap

Op 17 maart 2023 nemen wij je mee in ons verhaal over het leiderschap van de toekomst. Als leidinggevende zijn er niet alleen zaken die je moet doen en kunnen, het gaat ook over een goede leider zijn.

Op deze interactieve dag delen we onze theorieën over leiderschap, maar ga jij als leider vooral heel praktisch aan de slag en werk je aan het leiderschap dat jij wilt ontwikkelen en jouw organisatie of team écht nodig heeft om verder te groeien.

 • Hoe ga je om met verschillende generaties op de werkvloer?
 • Welke bouwstenen zijn essentieel om een stevige organisatie neer te zetten?
 • Welke vaardigheden moet je als leider absoluut onder de knie hebben?
  • Wij helpen je graag!

Herken jij deze?

  Doen

  Wil jij meer uit je organisatie halen met dezelfde mensen, dan heb je je organisatie daarop in te richten. Oftewel, je hebt een aantal zaken te doen. Denk bijvoorbeeld aan het scherp krijgen van de organisatie bedoeling en belofte, maar ook aan het aanbrengen van volgorde in ontwikkeling van je medewerkers.

  Kunnen

  Ongeacht de grootte van je organisatie, hoe groot je team ook is of in welke branche je ook werkt: er zijn een aantal universele vaardigheden die je als leider moet kunnen.
  Hanteer je bijvoorbeeld al volgorde in communicatie wanneer gesprekken stroef lopen? Manage je al vanuit de vierledige verantwoordelijkheid die iedere professional heeft?

  Zijn

  Wie ben jij als leider? Wat zijn jouw eigen drijfveren, kwaliteiten en valkuilen? En hoe zet je je persoonlijkheid in om goed leiding te geven en situaties op een juiste manier aan te pakken? Dat vraagt veel zelfkennis! Door te werken aan je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling, ben je een voorbeeld voor je medewerkers en nodig je als het ware uit om dat ook te doen. Win-win!

  09.00 uur Inloop, ontvangst koffie/thee

  Locatie: MAC3PARK Stadion, Zwolle


  09.30 uur  Introductie en welkomstwoord door René Drost


  10.00 uur Inhoudelijke sessie 1 door Chert Hento
  Wil jij meer uit je organisatie halen met dezelfde mensen, dan heb je een aantal zaken te doen. De koppeling tussen theorie en praktijk staat centraal. We nemen je mee in ons verhaal en je voert opdrachten uit in je Bureau HTM-werkboek. Dit wordt jouw eigen handboek op het gebied van modern leiderschap, waar je altijd weer naar terug kunt grijpen.


  12.00 uur Lunch verzorgd in het MAC3PARK Stadion.
  Geniet van een goede lunch geserveerd in het MAC3PARK Stadion. Pak jouw gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over de onderwerpen. En om te netwerken.


  13.00 uur Inhoudelijke sessie 2 door Chert Hento
  De middag staat in het teken van jouw eigen vaardigheden en kwaliteiten als leider. Welke dingen moét je echt kunnen als leidinggevende? Hoe zet je jezelf in om goed leiding te geven en situaties op een juiste manier aan te pakken? Wij helpen je. Ook nu wordt het werkboek erbij gepakt, zodat je na de Praktijkdag zelf verder kunt met jouw leiderschapsontwikkeling.

  14.30 uur Interview
  Hoe werkt het programma in de praktijk? Guido is na de voorgaande Praktijkdag ingestapt in ons Bureau HTM Leiderschapsprogramma. Hij wordt geïnterviewd en deelt zijn ervaringen en inzichten.


  15.30 uur Pauze


  15.45 uur Dag afsluiting
  Hier is gelegenheid tot vragen stellen en actief de discussie te openen met Chert en René.


  16.15 uur Netwerkborrel
  Onder het genot van een drankje en hapje napraten over de Praktijkdag. Er is gelegenheid om vragen te stellen aan René en Chert.

  Schrijf je nu in!

  Voor €45,00 p.p. inclusief BTW

  (Krijg jij van ons ook een heerlijke lunch en uiteraard koffie en thee)

  Aanmelden!


  Ticket voor de HTM Praktijkdag Modern Leiderschap
  € 45,00
  Totaal