038 33 74 501 info@bureauhtm.nl

Over ons

In 2007 zijn we begonnen met Bureau HTM. Twee vrienden, met een gemeenschappelijke visie op samenwerken en leidinggeven. Opgedane ervaringen in het werkveld, leiden tot dezelfde conclusie; Het kan en moet anders!

In onze ogen moeten wij anders gaan denken over leidinggeven en samenwerken, om op deze manier zowel leidinggevenden als medewerkers optimaal te laten functioneren.

Ons belangrijkste aandachtspunt? Werk moet vooral ook leuk zijn! Maar wanneer is werk leuk? Voor ons zit dat in het feit je leuk werk hebt als je er goed in bent en als je er gelukkig van wordt. Binnen al onze trainingen en trajecten is dat dan ook onze belofte; wij maken medewerkers sterker, vaardiger en gelukkiger.

Inmiddels hebben we een prachtig vast team professionals en specialisten om ons heen verzameld die ons gedachtengoed deelt en die allemaal uitblinken op hun eigen vakgebied. Een team om trots op te zijn! En dat is precies wat wij élke organisatie en elk team gunnen. En we beschouwen het als een voorrecht, maar ook als onze opdracht om teams en organisaties daarbij te helpen. 

Gun jezelf en je organisatie de kennismaking met Bureau HTM, een bureau waar kwaliteit en professionaliteit hand in hand gaat met speelse energie!

Bureau HTM

Organisaties ontwikkelen door de mensen te ontwikkelen, daar gaat het om!

Lees hieronder meer over onze belofte en onze aanpak.

Onze belofte

Investeer in het (op)leiden van je mensen en vergroot daarmee het rendement.

Onze aanpak

Spelen, sparren en verbinden resulteert tot sterker, vaardiger en gelukkiger.

Ons Team

Bij Bureau HTM draait het om mensen

Hieronder maak je kennis met onze experts.

Ga naar ons team

Werken bij

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar (young) professionals die een vervolgstap willen zetten in hun carrière!

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven?

Blijf up to date en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in

Onze opdrachtgevers