038 33 74 501 info@bureauhtm.nl

Spelen, sparren en verbinden

Spelen, sparren en verbinden resulteert in sterker, vaardiger en gelukkiger

Het opleidingscredo van Bureau HTM is; Organisaties ontwikkelen zich, door haar medewerkers zich te laten ontwikkelen. Ons daaruit voortvloeiend motto is; Bureau HTM maakt medewerkers sterker, vaardiger en gelukkiger!

Onze aanpak

Onze trainingen kenmerken zich door de directe toepasbaarheid. Natuurlijk kennen we de managementtheorieën en we hebben ook onze eigen theorieën ontwikkeld, maar we overladen de mensen er niet mee – we passen ze gewoon toe.

Onze visie

Sterker, vaardiger en gelukkiger

Wij geloven in sterker, vaardiger en gelukkiger. Zet mensen ‘in hun kracht’, laat ze doen waar ze goed in zijn. Dat maakt ze sterker en laat tegelijk ook zien waar ze vaardiger in kunnen worden. Hoe sterker en vaardiger, en hoe meer overtuigd van eigen kunnen, hoe gelukkiger een medewerker is in zijn werk. Dat leidt tot minder verzuim, meer plezier in het werk en als vanzelf tot een beter bedrijf.

Spelen, sparren en verbinden

Ontwikkelen moet leuk zijn. Daar zijn onze methodieken en werkvormen op ingericht. Je kunt jezelf niet ontwikkelen zonder context.

Verbinden: Onze trainingen kenmerken zich door de directe toepasbaarheid. Natuurlijk kennen we de managementtheorieën en we hebben ook onze eigen theorieën ontwikkeld, maar we overladen de mensen er niet mee – we passen ze gewoon toe.

Ons team

Wil je weten wie wij zijn?

Ga naar ons team