038 33 74 501 info@bureauhtm.nl

Onze belofte

Wij trainen en leiden op volgens voor ons essentiële principes en basisregels. Echter, wij willen ook graag werkend Nederland een boodschap meegeven. Lees hier meer over onze belofte.

Werken is best ingewikkeld

Jouw vak is niet het lastige. Dit ken je namelijk, hiervoor heb je een opleiding (praktijk of theorie) gevolgd en hierdoor ben je vaardig om jouw vak uit te oefenen. Natuurlijk gaat dit in het begin onhandig, is het nieuw en soms vermoeiend. Echter, naast jouw vak bestaan er andere krachtenvelden. Je doet jouw vak in het algemeen namelijk vóór anderen en vaak ook met anderen. Hier wordt het vaak complex. Iedereen herkent een lekker lopende organisatie. Er is onderling begrip en respect, er is vertrouwen in elkaars capaciteiten en mensen zijn vaardig om elkaar aan te spreken op gedrag en resultaten. Het wordt lastiger – en soms onwerkbaar- als belangen verschillen, persoonlijkheden botsen en de communicatie stroef verloopt. En juist dit essentiële aspect komt veel minder aan bod in training en opleiding. Dit is in onze ogen echter dé belangrijkste vaardigheid om als professional succesvol te kunnen zijn.

Onze belofte aan werkend Nederland is dat wij helpen om alle verschillende interacties op de werkvloer beter te laten verlopen. Hiermee garanderen wij dus ook de optimale ontwikkeling van elke professional.

Onze programma’s zorgen we er dan ook voor dat je meer resultaat haalt met dezelfde mensen door op een andere manier met mensen om te gaan.