038 33 74 501 info@bureauhtm.nl

Onze dochters & partners

Hier vind je alles over onze specifieke brancheinvullingen.

Samen sta je sterker

We hebben gemerkt dat het soms lastig is om focus aan te brengen op de juiste zaken. Vandaar dat wij een paar jaar geleden hebben besloten om onze kennis en kunde specifiek in te gaan zetten binnen bepaalde branches en sectoren. Lees hieronder meer over onze branche invullingen.

Onze dochters

Recreatie Trainingen

Met Recreatie Trainingen, zijn we één van de belangrijkste opleiders in de zogeheten
leisure- & hospitality branche. Geen hoogdravende theorieën, geen ingewikkelde methodieken, maar concreet en praktisch aan de slag met wat de medewerkers te doen hebben. Dat vind je dan ook direct terug in onze aanpak. Kort, krachtig en direct toepasbaar! Met ruim 20 jaar ervaring in de leisure- & hospitality branche is het meest opvallende: We hebben te maken met DOENERS!

Insources

Training en opleiding binnen de schoonmaak en facilitaire dienstverlening is en wordt steeds belangrijker. Daarom is een samenwerking ontstaan tussen NOVON Schoonmaak. Wij op het gebied van opleiding en NOVON op het gebied schoonmaak en facilitaire dienstverlening.

HD Impact

Een beter rendement halen in projecten door betere samenwerking in de bouw en infrasector; dat is onze belofte vanuit HDImpact. HD Impact is ontstaan samenwerking van Bureau HTM en DURVT.
Vanuit dezelfde leidende principes werken we samen om de bouw en infrasector een boost te geven in een betere ketensamenwerking.

Ons team

Wil je weten wie wij zijn?

Ga naar ons team