038 33 74 501 info@bureauhtm.nl

PÆCademy

Wij zijn trots en blij dat we de unieke samenwerking tussen PEC Zwolle en Bureau HTM wereldkundig mogen maken: de PÆCademy!

Door middel van het aanbieden van trainingen gaan we ons samen hard maken om de werknemers in de regio Zwolle op een leuke, interactieve manier sterker, vaardiger en daarmee gelukkiger te maken!

Het aanbod vind je onderaan de pagina. Alle trainingen worden in het MAC3PARK Stadion te Zwolle gegeven.

Sponsoren van PEC Zwolle krijgen per training een korting van €100,– per deelnemer. Schrijf dus snel jouw medewerkers in voor het te laat is!

Klik op bekijk training om meer te weten te komen over de inhoud, de beschikbaarheid en de actuele startdata.

Een mooi doel; niet meer buitenspel staan. Hiermee voorkom je dat je uitvalt wegens stress of gebrek aan energie en/of inspiratie. We gaan de dagelijkse sleur doorbreken en geven je handvatten om weer aan de slag te gaan.

€395,- p.p. (ex. btw)
1 dag (09:30-16:30)

Verkopen, het mooiste wat er is. Het beeld wat de meeste mensen van een verkoper hebben is redelijk negatief. Terwijl, je maakt mensen blij met iets nieuws. In onze ogen is de manier waarop essentieel.

€395,- p.p. (ex. btw)
1 dag (09:30-16:30)

Elke professional wil graag het beste uit zichzelf halen. De allerbelangrijkste voorwaarde daarvoor is dat je jezelf bewust bent van wat er allemaal in je zit. Beter gezegd; wat is jouw potentieel?

€395,- p.p. (ex. btw)
1 dag (09:30-16:30)