PEPS - Persoonlijke effectiviteit in een professionele Setting

Een training gericht op praktische vaardigheden én persoonlijke ontwikkeling.

Gedreven jonge professionals zijn onmisbaar in elke ambitieuze organisatie; verfrissende inzichten, kennis van nieuwe media en tomeloze energie houden collega’s en management scherp en verstevigen de concurrentiepositie. Uiteraard kan daar alleen sprake van zijn als de jonge professionals optimaal kunnen presteren en mentaal fit zijn. Onderzoek toont aan dat meer dan 30% van de jonge medewerkers langdurig uitvallen door psychische problemen als burn-out of depressie. Deze klachten leiden vaak tot langdurig en kostbaar verzuim.

PEPS staat voor persoonlijke effectiviteit in een professionele setting. Wij leren jonge medewerkers om zichzelf staande te houden in een complexe werkomgeving met een overdaad aan prikkels. Enerzijds richt onze training zich op het creëren van bewustzijn tijdens routinematige activiteiten zoals (intern en extern) communiceren, het geven van presentaties of bijvoorbeeld het voeren van een acquisitiegesprek (vaardigheden). Anderzijds laten we de jonge professionals stilstaan bij hun persoonlijke inadequate patronen die resulteren in blokkades en ‘gedoe’ (intervisie).
De deelnemers zijn na onze training in staat om hun eigen grenzen zelfstandig te bewaken en zo efficiënter om te gaan met werkdruk, informatie en signalen van het eigen lijf. Na het afronden van de training is de kans op een burn-out of depressie significant afgenomen.

Het door onszelf ontwikkelde Model van RoSch is de leidraad van de training. De Dramadriehoek, bekend uit de Transactionele Analyse, is de fundering van ons model. Hands-on ervaring met jonge professionals hebben ons aangezet tot een noodzakelijke doorontwikkeling van de Dramadriehoek. De uitkomst is een exclusief en uniek instrument dat PEPS, in combinatie met onze kennis en ervaring, uiterst krachtig en waardevol maakt.PEPS kan in overleg worden afgestemd op specifieke problemen en/of vaardigheden

Doelgroep

Young Professionals (en studenten) die zich graag beter willen profileren binnen de organisatie en op zoek zijn naar de juiste balans!

Praktische informatie

Duur
4 dagen (of 8 dagdelen)

Tijd:
09.30 - 16.30 uur

Locatie
Zwolle of InCompany

Prijs
€1.995,00 per deelnemer
€15.960,00 InCompany

Extra informatie:
Maximaal 10 personen.

Foto Kim

Trajectbegeleider en trainster
Kim Rooijackers