038 33 74 501 info@bureauhtm.nl

SLIM-Subsidie beschikbaar voor opleiden en ontwikkelen binnen jouw organisatie!

René Drost

Vanaf 1 september 2020 is het subsidieportaal weer geopend om subsidie* aan te vragen voor het inventariseren en ontwikkelen van trainingen en opleidingen.

Coronacrisis
De coronacrisis hakt er binnen veel bedrijven fors in. Sommige medewerkers werken vanuit huis; sommige medewerkers moeten noodgedwongen hele andere taken op zich nemen. De ene medewerker maakt zich enorme zorgen, terwijl een ander er juist zorgeloos mee omgaat. De hoogste tijd dus om je te verdiepen in je medewerkers. In hun ambities en in hun drijfveren.

Volledig gesubsidieerd
De mogelijkheid is er nu om dat volledig gesubsidieerd (zelfs inclusief verletkosten!) te organiseren. Bureau HTM heeft een pakket samengesteld dat volledig voldoet aan de voorwaarden voor het verkrijgen van SLIM-subsidie.

Het pakket bestaat uit:

  • Een inventarisatie-gesprek met de ondernemer/directeur/manager
  • Een individueel ontwikkelgesprek met alle medewerkers (incl. verslaglegging);
  • 3 á 4 intervisie bijeenkomsten met het team.

In samenwerking met AC Adviseurs uit Heerenveen, verzorgen wij ook de
subsidieaanvraag.

Maak jouw organisatie toekomstbestendig: Gun jezelf, gun je medewerkers, gun jouw organisatie deze mogelijkheid en neem vandaag nog contact met ons op!

* Indien het aantal subsidieaanvragen het totale subsidiebudget overschrijdt, zal er door het ministerie geloot worden. Het spreekt voor zich dat wij geen garantie kunnen geven dat de subsidie dan wordt toegekend. Mocht je uitgeloot worden, heb je geen verplichting het traject alsnog af te nemen.