038 33 74 501 info@bureauhtm.nl

Lisanne van der Kruis

Expertise en rol bij Bureau HTM

Als gezondheidswetenschapper en sociaal ondernemer heb ik mijn eigen visie op gezondheid en duurzaamheid ontwikkeld. Ik ben altijd nieuwsgierig naar andermans verhalen en drijfveren. Ik geloof dat elk mens een uniek palet aan talenten en kennis heeft en geluk en gezondheid ervaart als deze drijfveren op de juiste plek ingezet en gewaardeerd worden. Binnen Bureau HTM kan ik hier als trainer aan bijdragen. Ik ben verantwoordelijk voor het ontwerpen en uitvoeren van trainingen en advies in duurzame inzetbaarheid en gezonde leefstijl. Dit doe ik onder andere voor het programma Livvit van Zilveren Kruis welke Hogescholen ondersteunt bij hun aanpak in gezondheidsmanagement.

Aanpak

Ik ga altijd gedegen en voorbereid te werk. Ik leg nauw verbinding met de klant en deelnemers van mijn trainingen. Op deze manier kan ik goed aansluiten bij wat er speelt en waar behoefte aan is. Ik zorg voor een open en veilig leerklimaat waar ruimte is voor persoonlijke groei, maar ook kwetsbaarheid en confrontatie. Hierbij zet ik ook geregeld humor en creativiteit in om met elkaar te groeien en te leren. Vanuit mijn gedreven en efficiënte aard, boek ik snel resultaat en dit levert mij nog meer voldoening op als ik daarbij succesvol en fijn samenwerk met de ander.

Privé

Ik geniet enorm van buiten zijn en beweging, dus ik ben vaak in de natuur te vinden. Ik houd van wandelen en het luisteren naar podcasts en het lezen van interessante artikelen. Ik woon samen met mijn vriend in Utrecht en geniet van kunst & cultuur in de stad, zoals het filmhuis. Daarnaast kan ik erg genieten van koken, lieve mensen om mij heen en zing ik in mijn vrije tijd graag bij een projectkoor.

Lisanne van der Kruis

Trainer

Lisanne van der Kruis

''Haal eruit wat erin zit!''