038 33 74 501 info@bureauhtm.nl

René Drost

Expertise en rol bij Bureau HTM

Opgeleid als docent Nederlands ligt mijn expertise op het terrein van de onderlinge communicatie. Dit gekoppeld aan mijn permanente nieuwsgierigheid ‘waarom mensen doen zoals ze doen’, durf ik mijzelf te profileren als expert in gedrag- en communicatie trainingen!
Verder heeft de jarenlange ervaring in het hebben van een eigen trainingsbureau ertoe geleid dat we als geen ander in staat zijn om academies in te richten voor grotere organisaties. Binnen Bureau HTM ben ik eindverantwoordelijk voor de commerciële zaken en de afdeling marketing en communicatie.

Aanpak

Deelnemers trainen en ontwikkelen altijd binnen een bepaalde context. Een voorwaarde voor effectieve training is wat mij betreft dan ook dat er altijd oog moet zijn voor die context. Door middel van een aantal methodieken (de cirkels van belang en niveaus van persoonlijk functioneren) halen we naar boven waar het over moet gaan, zodat we vervolgens daadwerkelijk kunnen gaan trainen op wat er getraind moet worden.

Privé

Familie is een belangrijk begrip voor mij. Omringd door mijn vrouw en kinderen voel ik voel ik mij al gauw een heel gelukkig mens. Verder mag ik graag reizen / op vakantie gaan. Wandelend nieuwe steden en gebieden ontdekken vind ik heerlijk. Om een beetje in conditie te blijven is een potje tennissen of een rondje op de racefiets een heerlijke variant op de andere favoriete bezigheid, het kijken naar sport.

René Drost

Directeur/eigenaar

René Drost

"Aanvaard blijmoedig het onvermijdelijk ongemak."