logo-2
jordan-mcqueen-z8BkA7hQa3I-unsplash

Werk je op een hogeschool?

En wil je in deze tijd extra aandacht aan je medewerkers besteden? Wil je ook leren hoe je handen en voeten geeft aan je eigen duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt of aan je medewerkers?
Vanuit Bureau HTM verzorgen wij volop online trainingen in duurzame inzetbaarheid en regie op het werk, binnen het Livvit programma.

Ik hoop je online te zien om samen te werken aan vraagstukken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en een loopbaan zonder stress.

Voordelen online trainen

  • 2u online trainen (max. leereffect online)
  • Geen reistijd en te volgen met een kop koffie vanuit huis
  • Geen e-learning, maar werken in een virtual classroom
  • Kleine groepen
  • Aansluiting bij individuele leerbehoeften
  • Toegang 30 minuten voor aanvang via link in e-mail

Voor alle online sessies geldt:

Neem je eigen laptop mee, zoek een rustige kamer op en doe mee aan deze training.
Je hoeft niets te installeren of te downloaden.
Je schuift op de afgesproken tijd gewoon aan in de groep.

Virtual classroom

van fysiek naar online!

nicki-eliza-schinow-BjJP2TN8WoI-unsplash

“ Ik vond het een leuke training die mij heeft aangezet tot een soort van reality check. Doe ik wel datgene waarvan ik denk dat dit mijn missie is? ”

Waar kom jij ‘s ochtends je bed voor uit?

Ikigai 1+2

Laat je tijdens deze training inspireren door het Japanse concept ‘Ikigai’ en werk ook toe naar een carrière zonder stress! Ikigai is dat deel waar je passie, missie, roeping en beroep samenkomen.

In het eerste deel gaan we op zoek naar jouw drijfveren en weet je beter wat je wilt en waarom. In het tweede deel leer je je eigen verlangens om te zetten naar concrete doelen en acties. Je kan na deze training de concepten hobby, werk, carrière en roeping beter op waarde schatten voor jezelf.

Doelgroep / Methode / Belasting
Alle medewerkers / Interactieve online training / 2x 2u online en tussendoor een huiswerkopdracht (2 data)

Vitaliteit en Gezondheid

Fit en gezond aan het werk!

We worden ouder en er zijn genoeg uitdagingen om een gezond leven te leiden. Er zijn een aantal gebieden in de wereld waar mensen aantoonbaar langer, gezonder en gelukkiger leven; de zogenaamde Blue Zones.

In deze vitaliteitsessie krijg je inspiratie en kennis, mede op basis van de inzichten uit de Blue Zones en positieve gezondheid. Samen zetten we een eerste stap in de richting van kleine gezonde veranderingen thuis en op het (thuis)werk.

Doelgroep / Methode / Belasting
Alle medewerkers / Interactieve online training / 2uur online

umbrellas_sun_trees_color-1173627.jpg!d

“Ik vond het mooi te ervaren dat het delen in de groep voor veel positieve energie zorgde en we elkaar van adviezen in gezond werkgedrag konden voorzien!”

1368776706_5b42f77761_o

“De training voldeed aan mijn verwachtingen en meer! Ik heb genoeg oefeningen meegekregen in de training en kan hier verder mee aan de slag!”

Ontwikkeling en Mobiliteit

Hoe laad jij jouw accu dagelijks op?

In deze vitaliteitsessie ga je aan de slag met het concretiseren van jouw ontwikkelpotentieel. Waar liggen jouw talenten en waar kun je groeien?

Je loopt de ‘virtuele’ deur uit met concrete handvatten om te komen tot waar jij energie ervaart en naartoe wilt. Dit gebeurt aan de hand van aansprekende en interactieve werkvormen, waardoor je tot hernieuwde of nieuwe inzichten komt. Aan de hand daarvan kijken we wat jij nodig hebt voor jouw toekomstige ontwikkelingen op het gebied van werk.

Doelgroep / Methode / Belasting
Alle medewerkers / Interactieve online training / 2u online