Ga naar de inhoud
Operationeel leiderschap training
Leiderschap training

Operationeel leiderschap training

Een bedrijf zonder visie is als een schip zonder kapitein. Stuurloos. Maar wat is een visie zonder de juiste mensen om deze visie elke dag actief na te streven? Elke organisatie heeft leiders nodig die dag in dag uit ervoor zorgen dat iedereen met een duidelijk doel werkt. Heb jij het in je om deze leider te worden? Kies dan voor onze training operationeel leiderschap.

Na onze training

 • Zet je jouw visie om in concrete doelen
 • Communiceer je jouw verwachtingen in heldere taal
 • Jouw team aansturen met duidelijke taken
 • Kun je de dagelijkse werkzaamheden optimaliseren
 • Zorg je ervoor dat iedereen met plezier naar zijn of haar werk komt

Praktische informatie

 • Maatwerk traject
 • Op locatie of in Zwolle
 • Persoonlijke aanpak
Offerte aanvragen Meer informatie

Een uniek soort leider

Als operationeel leider werp jij jezelf op als de persoon die het overzicht behoudt over dagelijkse werkzaamheden en zijn team aanstuurt. Deze bijzondere vorm van leiderschap manifesteert zich elke dag en wordt gekenmerkt door een actieve rol in het regelen van standaardprocessen. In je rol als operationeel leider ben jij de motor die jouw team, afdeling of organisatie draaiende houdt. Jij zorgt ervoor dat iedereen weet wat ze moeten doen en wat van hen verwacht wordt. Kun jij dit aan?

Bij operationeel leiderschap is het belangrijk dat jij in jouw rol als leider het overzicht behoudt over de dagelijkse taken. Jij communiceert in heldere taal met wat je verwacht van je collega’s of werknemers en waar jullie als team naartoe werken. Zo kan iedereen vol zelfvertrouwen aan de slag met zijn of haar taken. Jij bent de kartrekker die het hele dagelijkse proces aan werkzaamheden in goede banen leidt.

Ontwikkel je dienende leiderschapskwaliteiten

Wij geloven dat je nooit bent uitgeleerd. Of je nu een ambitieuze professional bent die wilt groeien in zijn of haar nieuwe rol als leider of een ervaren manager met een rijke staat van dienst. Onze training is ontworpen voor iedereen die zijn of haar leiderschapsvaardigheden verder wil ontwikkelen. Wij helpen jou in jouw groei als operationeel leider

Dit gaan we doen!

In deze training leer je hoe je duidelijke doelen stelt en deze communiceert met je team. Je Zo weten jouw teamleden wat er van hen wordt verwacht en kunnen ze hier op inspelen. Door duidelijke verwachtingen te stellen, help je jouw team om gefocust en gemotiveerd te blijven om zo het beste uit zichzelf te halen.

Een essentieel aspect van operationeel leiderschap is het aansturen van de mensen binnen jouw team of organisatie. Cruciaal hierbij is heldere communicatie. Alleen wanneer jij jouw verwachtingen en doelen goed over weet te brengen, kunnen anderen actief aan de slag gaan met hun dagelijkse werkzaamheden. Daarom besteden we tijdens onze training veel aandacht aan communicatieve vaardigheden.

Het motiveren en inspireren van je teamleden is cruciaal voor elk soort leider. Jij bent de steunpilaar waar jouw collega’s of werknemers altijd op terug kunnen vallen als het nodig is. Je straalt vertrouwen uit en biedt altijd een luisterend oor of geeft een zetje in de juiste richting. Daarom bieden we jou de tools en vaardigheden om het beste uit anderen en jezelf te halen. Zo kunnen jullie gezamenlijk presteren.

Wat maakt onze training operationeel leiderschap uniek?

 • Persoonlijke aanpak: Elk persoon is uniek en heeft eigen talenten, ambities en groeimogelijkheden. Daarom kiezen we bij Bureau HTM altijd voor een persoonlijke aanpak. Samen werken we aan jouw professionele en persoonlijke groei.
 • Praktijkgericht: De beste manier om te leren is door te doen! Tijdens de training gaan we dan ook actief aan de slag met het toepassen van geleerde theorie in de praktijk. Zo verfijn je stap voor stap je skills als operationeel leider.
 • Betrokkenheid: Na de training sta je er niet alleen voor. Onze betrokken trainers blijven ook na het einde van je traject beschikbaar voor ondersteuning tijdens jouw traject als operationeel leider.
 • Blijvende verandering: Wij zorgen ervoor dat jij de juiste vaardigheden, theoretische onderbouwing en inzichten van ons krijgt voor een blijvende impact. Hiermee kun jij je op de lange termijn blijven ontwikkelen als leider.

Over onze trainers

Al onze trainingen bij Bureau HTM worden gegeven door onze human talent motivators. Onze motivators zijn deskundig en worden gedreven door hun passie voor werken met mensen. Zij weten wat er leeft binnen jouw vakgebied en de uitdagingen die hierbij komen kijken. Daarnaast hebben ze jarenlange ervaring in het begeleiden van individuen, teams en organisaties. Hun aanpak is gericht op het ontwikkelen van jouw unieke talenten en kenmerkt zich door: eerlijke en positieve confrontatie en praktijkgericht leren. Samen met jou streven zij naar het behalen van het hoogst mogelijke resultaat.

Klaar voor de volgende stap?

Word ook de leider die elke dag het verschil maakt voor zijn of haar collega’s. Bij bureau HTM staan we voor je klaar om je te begeleiden bij deze nieuwe uitdaging en helpen we jou groeien in je rol als operationeel leider. Neem vandaag nog de volgende stap in je carrière en investeer in jezelf en in de toekomst van jouw organisatie.

Operationeel leiderschap training

 • Maatwerk traject
 • Op locatie of in Zwolle
 • Persoonlijke aanpak