Ga naar de inhoud
Laat jezelf positief beïnvloeden

Influencer. Een woord wat steeds vaker voorbij komt en waar al een snel een negatieve lading aan hangt. Wat zij hebben, willen wij. Het is niet voor niets dat hier zoveel gebruik van wordt gemaakt in de marketingwereld. Wij zijn hier namelijk ontzettend gevoelig voor. En niet alleen op social media. Ook in de supermarkt worden wij continu beïnvloed. Of wat dacht je van de uitspraak ‘waar je mee omgaat word je mee besmet.’

Maar als wij zo makkelijk te beïnvloeden zijn, waarom maken we daar zélf niet wat meer gebruik van? Kijk eens naar de kleine dingen die jou positief kunnen beïnvloeden bij het behalen van jouw doelen en levensgeluk.

Plak bijvoorbeeld een motiverende quote op je beeldscherm, volg mensen op social media die jou inspireren, leg je sportkleding alvast klaar of hang een visueel bord met jouw doelen op een plek waar je regelmatig langs loopt.

En misschien wel het belangrijkste: omring jezelf met mensen die het beste in jou naar boven halen! Denk voor jezelf eens na wat voor jou zou kunnen werken. Het hoeft niet groot, begin klein!

Succes!

Aphra van Asselt