Ga naar de inhoud
team-ontwikkelen

Mijn mensen ontwikkelen

Teams ontwikkelen zich alléén wanneer de mensen zich ontwikkelen. Een team is namelijk niks anders dan een verzameling individuen! Wil jij weten waar je mensen staan binnen je organisatie? Hoe ze de regie kunnen pakken? Wij helpen mensen veranderen in gelukkige en betrokken collega’s die grenzen verleggen en kansen creëren!

 

Organisatiescan

Ben je nieuwsgierig hoe jij en je organisatie scoren op het gebied van leiderschap, samenwerken en eigenaarschap? Vul dan onze scan in en je ontvangt direct een aantal tips en adviezen zodat je weet wat je te doen hebt als leider!

Workflow maatwerk

Ieder bedrijf is uniek. Daarom zijn onze maatwerkprogramma’s dat ook. Wij werken met een vast stappenplan en ontwikkelen vanuit daar een programma op maat. We spelen in op samen, verbinding en teamgevoel.

Wil je weten welke stappen we samen doorlopen om je mensen en daarmee je organisatie verder te ontwikkelen? Bekijk dan onze werkwijze.

New_Workflow_D
New_Workflow_M

Onze Human Talent Motivators

Maak kennis met onze Human Talent Motivators. Wij gedragen ons partner. Wij staan voor een gelijkwaardige samenwerking, met wederzijds respect en altijd vanuit gezamenlijke doelstellingen.

René

Directeur/eigenaar

Herwin

Trainer

Deirdre

Trainer & coach

Leon

Trainer en coach

Olaf

Trainer en coach

Chert

Directeur/Eigenaar

Aphra

Trainer en coach