Ga naar de inhoud
training-voor-jou

Incompany trainingen

Wij bieden handvatten voor ontwikkeling. Een concrete toolkit aan technieken en methodes die je altijd in kan zetten wanneer je met persoonlijke ontwikkeling en leiderschap aan de slag wilt!

En, dit doen we met een gezonde dosis humor en plezier! Want humor en plezier maken ontwikkelen leuker én efficiënter!

Leiderschap training

Zit je in een leidinggevende functie of wil je hier naartoe werken? Lukt het je alleen nog niet om het beste uit je medewerkers of jezelf te halen? Of vind je het moeilijk om gezag en autoriteit uit te stralen, zodat jouw team doet wat het moet doen? Dan is het verstandig om te investeren in één van onze leiderschapstrainingen. Zo haal je het beste uit jezelf om ook het beste uit anderen te halen.

Communicatie training

Als misverstanden en frustraties zich blijven opstapelen dan kan dat leiden tot conflicten en gemiste kansen op de werkvloer. Effectieve communicatie is cruciaal, zowel in het professionele leven als in persoonlijke relaties. Tijdens onze communicatie training leren jullie op een nieuwe manier communiceren en elkaar begrijpen. Wij helpen jullie weer een hecht team te worden, dat de toekomst als een goed geoliede machine tegemoet kan gaan.

Teamontwikkeling

Een hecht team dat op elkaar is ingespeeld, is als een goed geoliede machine. Iedereen werkt nauw samen met een visie en een doel. Helaas is een optimale samenwerking in veel gevallen een droom die ver weg lijkt. Een hecht team word je niet zomaar. Dat heeft tijd en aandacht nodig. Haal het beste uit je team met onze teamontwikkeling. Jullie groei begint vandaag.

Ontwikkelen betekent groei

Pak pijnpunten aan of versterk juist je medewerkers met onze incompany trainingen. De ontwikkeling in je werk staat nooit stil, dus waarom zou jij dit wel doen? Laat onze Human Talent Motivators langskomen om samen aan de slag te gaan.

Met een incompany training zorg je ervoor dat er geïnvesteerd kan worden in concrete ontwikkelingen. Door onze trainers langs te laten komen, krijgen deze ook direct een beter gevoel bij de sfeer die in het bedrijf heerst.

Mensen gedragen zich per omgeving op een andere manier. Met de incompany trainingen is de kans dus groter dat men dichter bij het gedrag zit dat ze normaal ook op het werk vertonen. Hierdoor wordt het direct een stuk duidelijker wat de uitdagingen zijn. Zo kunnen problemen concreet aangepakt worden, zodat er ruimte ontstaat voor groei.

Wat levert een incompany training op?

 • Versterk jezelf, je team of je organisatie door te focussen op kwaliteiten en vaardigheden.
 • Verkrijg inzichten in je eigen functioneren en dat van je medewerkers, zodat het werken soepeler verloopt.
 • Geen gedoe met reistijden en carpoolen, want we komen gewoon bij jullie langs.

Maak gebruik van onze unieke aanpak

 • Persoonlijk: Een incompany training vereist een persoonlijke aanpak. Iedereen is immers uniek en je kunt pas groeien als duidelijk is wat jouw krachten en leerpunten zijn.
 • Praktijkgericht: Leren doe je door te doen. Dit is waarom we realistisch te werk gaan met praktijk scenario’s. Dit gaat nog beter, doordat de training op locatie is.
 • Blijvende ondersteuning: Aangezien ontwikkeling een proces is, vereist dit langdurige aandacht. Daarom zijn onze trainers ook achteraf nog beschikbaar voor ondersteuning.
 • Duurzame ontwikkeling: Er wordt een solide basis aangeboden om ervoor te zorgen dat de vaardigheden en theorie blijvend ingezet worden. Hierdoor is het mogelijk om te blijven ontwikkelen en groeien.
 • Op locatie: Hoewel jullie altijd bij ons welkom zijn, reizen we het liefst naar jullie toe. Daarom kun je landelijk onze trainingen aanvragen, zodat we op locatie aan de slag kunnen.

Jouw incompany training

Bij een incompany training komen we dus bij jullie langs. Dit betekent dat jullie zo min mogelijk heen en weer hoeven te reizen, waardoor de focus volledig komt te liggen op een sterke ontwikkeling.

Door op locatie een training te geven, wordt het sneller duidelijk wat er gedaan kan worden om samenwerking te stimuleren, leiderschap sterker te ontwikkelen of de communicatie te verbeteren. Onze trainers krijgen zo namelijk een completer beeld van de situatie en kunnen hier beter op inspelen.

Neem contact op om samen te kijken naar de mogelijkheden van een training bij jou op locatie.

Motivators

Wil jij weten wie onze Human Talent Motivators zijn?

Aphra

Trainer en coach

Leon

Trainer en coach

René

Directeur/eigenaar

Herwin

Trainer

Deirdre

Trainer & coach

Olaf

Trainer en coach

Chert

Directeur/Eigenaar

Onze Human Talent Motivators

De incompany trainingen worden verzorgd door onze Human Talent Motivators. Dankzij de ervaring en passie van deze trainers, wordt het een positieve ervaring voor iedereen.

Dankzij het deskundig oog van onze HTM’ers, worden uitdagingen en mogelijkheden al snel duidelijk. Daardoor wordt er toegewerkt naar mooie oplossingen om groei te stimuleren. Hierdoor kunnen we maatwerk waarborgen en haal je meer uit de coaching.

Om ervoor te zorgen dat het een succes wordt voor alle deelnemers, wordt er eerlijk en positief-confronterend gewerkt. Door te focussen op de ontwikkeling van al aanwezige talenten en leren in de praktijk, wordt ervoor gezorgd dat de kennis en vaardigheden in het werk worden verweven.

De verschillende soorten incompany trainingen

Binnen ons aanbod vind je tal van trainingen in diverse categorieën:

 • Leiderschap: Wil je jouw kwaliteiten versterken en zorgen dat je team het werk goed kan blijven uitvoeren? Dan zijn de leiderschapstrainingen dé manier om ervoor te zorgen dat het werk onder jouw leiding succesvol verloopt.
 • Communicatie: Misschien wel het lastigste onderdeel van mens zijn; communicatie. Om jullie te ondersteunen in de communicatie, kun je daarom voor een passende incompany training kiezen. Hierdoor gaan de hoofden weer dezelfde kant opstaan en zal het samenwerken soepeler verlopen.
 • Teamontwikkelingen: Naast de communicatie kan er natuurlijk een hoop gebeuren wanneer meerdere mensen met elkaar moeten samenwerken. Het kan natuurlijk ook zijn dat jouw team het wel goed doet, maar dat je wilt investeren in nieuwe vaardigheden. Dan bieden de teamontwikkelingen de ideale manier om samen aan de slag te gaan.

Een duurzame investering

Ben je er klaar voor om je in te zetten voor groei? Kies dan voor uitdagende en praktische incompany trainingen. Zo zorg je ervoor dat jij, je team of organisatie er klaar voor zijn om het pad van constante ontwikkeling te bewandelen.

Neem vandaag nog contact op om te kijken welke stappen er nodig zijn om alle aanwezige kwaliteiten te versterken.