Ga naar de inhoud
advies-en-begeleiding

Advies en begeleiding

Een bedrijf lijkt op het eerste gezicht vanzelf te draaien, maar hiervoor zijn individuen nodig. Mensen met eigen ideeën, werkwijzen en talenten. Maar ook mensen met problemen, mindere dagen en valkuilen. De kleinste verandering in het bestaande patroon is van invloed op het geheel. Worden zaken niet op de juiste wijze aangepakt? Dan beïnvloedt dit het functioneren van de hele organisatie.

We leggen samen de valkuilen en uitdagingen van jullie organisatie bloot en komen we tot een gerichte aanpak voor duurzame verbetering en ontwikkeling.

Training aanbod

Wanneer je als organisatie tegen problemen of uitdagingen aanloopt, dan is het soms lastig om hier zelf een oplossing voor te vinden. Vaak helpt het dan juist om een stapje terug te nemen en van buitenaf te kijken naar jullie bedrijf als geheel. Met een frisse blik en een nieuw perspectief ontstaat het inzicht dat nodig is om verandering op gang te brengen. Wij helpen jullie hierbij. Met ons aanbod advies en begeleiding, maken we samen de stappen die nodig zijn om te groeien.

Maatwerk trainingen

Elke uitdaging is uniek en heeft een eigen aanpak nodig. Dankzij onze jarenlange ervaring in het begeleiden van individuen, teams en organisaties zijn we in staat om voor iedere uitdaging een aanpak op maat te maken.

Door samen te kijken naar wat jouw bedrijf of organisatie uniek maakt en met welke uitdagingen jullie kampen, komen we stapsgewijs tot een aanpak die werkt. Op deze manier bieden we perspectief aan iedereen die het nodig heeft. Wil jij advies en begeleidingstraject dat volledig is afgestemd op jullie situatie? Dan staan onze Human Talent Motivators voor jullie klaar. Neem contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Over onze motivators

Al onze trajecten worden verzorgd door ervaren deskundigen op het gebied van bedrijfsstructuren en leiderschap. Samen met jou gaan ze actief aan de slag om pijnpunten bloot te leggen en valkuilen te identificeren. Daarnaast wordt er gekeken waar de kansen liggen voor jullie om als organisatie winst te behalen. Op basis van een grondige analyse wordt er een stappenplan opgesteld dat jullie de handvatten biedt voor duurzame verandering.

Een duurzame investering

Waarom kiezen voor advies en begeleiding door een professioneel bureau? Het antwoord is heel simpel. Omdat niets doen geen optie is. De eerste stap in een lang proces is vaak hulp zoeken. Als organisatie lopen jullie tegen uitdagingen aan waar jullie zelf niet uitkomen. Op dat moment nemen wij het stokje van jullie over en kijken we samen naar wat er moet gebeuren om problemen op te lossen.

Bij BureauHTM zijn we al gericht op de toekomst. Daarom bieden wij geen tijdelijke oplossingen, maar kijken we gericht naar de wortel van het probleem en pakken we dit aan. Onze adviezen en begeleiding zijn volledig gericht op de lange termijn. Zo bieden we jullie als bedrijf de tools om keer op keer aan jezelf te blijven werken en zelfstandig te blijven groeien.

Wat levert advies en begeleiding op?

  • Inzicht in de structuren van je bedrijf
  • Kracht in problemen op tijd te identificeren en in te grijpen
  • Doelgericht keuzes maken voor werkverbetering
  • Inzicht in je eigen rol binnen de organisatie
  • Helder communiceren over je visie
  • Tijd om aan de slag te gaan

    Kan jouw bedrijf wel wat hulp gebruiken bij het zetten van de volgende stap? Lopen jullie structureel tegen problemen aan, maar hebben jullie geen idee hoe je oude patronen doorbreekt? Dan biedt advies en begeleiding de uitkomst die jullie zoeken. Neem daarom het heft weer in eigen handen en neem contact met ons op. Dan zetten we samen de eerste stap naar een betere toekomst.

Motivators

Wil jij weten wie onze Human Talent Motivators zijn?

René

Directeur/eigenaar

Leon

Trainer en coach

Aphra

Trainer en coach

Miranda

Planning en organisatie

Olaf

Trainer en coach

Chert

Directeur/Eigenaar

Herwin

Trainer

Daan

Operationeel manager

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven