Ga naar de inhoud
Praktijkdag – Modern Leiderschap

Praktijkdag – Modern Leiderschap

Wil jij meer uit je organisatie halen met dezelfde mensen? Dan heb je jouw organisatie daarop in te richten. En wij helpen je daar graag mee!

Op vrijdag 11 oktober 2024 (kijk bij “ja, ik doe mee!” in het paarse blok voor alle data die momenteel gepland staan) nemen wij je mee in ons verhaal over het leiderschap van de toekomst. Een eerste, uitstekende stap om gestructureerd aan de slag te gaan om meer te halen uit je organisatie met dezelfde mensen. Immers, het menselijk kapitaal vertegenwoordigt de meeste waarde binnen je organisatie. De hoogste tijd om daar fors in te investeren.

Onze ervaringen hebben we gebundeld in een concreet, praktisch werkboek waar elke leidinggevende mee aan de slag kan. Want ongeacht de grootte, de branche en de aard van de organisatie, er zijn universele concepten die leiders moeten doen en kunnen om een goede leider te zijn!

 • Hoe ga je om met verschillende generaties op de werkvloer?
 • Weet jij welke bouwstenen essentieel zijn om een stevige organisatie neer te zetten?
 • Weet jij welke vaardigheden je als leider absoluut onder de knie moet hebben?

Praktische info

 • Datum: 11 oktober 2024
 • Tijd: 09:30 - 16:00 uur
 • Zwolle
 • Prijs: €45,-
 • Doelgroep: Ondernemer, eigenaar, directeur, MT-lid & HR-eindverantwoordelijken
 • Trainers: Herwin Wetters en Chert Hento
Ja, ik doe mee!

Gaan er dingen mis binnen de organisatie? Mis je passie en plezier bij jezelf en/of bij je medewerkers? En heb je steeds de neiging om werkzaamheden zelf te doen? Je hebt als leidinggevende dan een aantal zaken die je moet doen en kunnen om een goede leider te zijn! Op deze interactieve dag maak je kennis met onze theorieën over leiderschap, maar ga jij als leider vooral heel praktisch aan de slag en werk je aan het leiderschap dat jij wilt ontwikkelen en jouw organisatie écht nodig heeft om verder te groeien.

Wij nemen je mee in de volgende onderwerpen:

 • DOEN
  Als je zou willen, kun je dit vanachter je bureau organiseren. Denk bijvoorbeeld aan het scherp krijgen van de organisatie bedoeling en belofte, maar ook aan het aanbrengen van volgorde in ontwikkeling van je medewerkers.
 • KUNNEN
  Ongeacht de grootte van je organisatie, hoe groot je team is of in welke industrie je werkt: er zijn een aantal universele vaardigheden de je als leider moet kunnen. Hanteer je bijvoorbeeld al volgorde in communicatie wanneer gesprekken stroef lopen? En manage je al vanuit de vierledige verantwoordelijkheid die iedere professional heeft? Zo niet, we vertellen je er graag meer over.
 • ZIJN
  Wie ben jij als leider? Wat zijn jouw eigen drijfveren, kwaliteiten en valkuilen? En hoe zet je je persoonlijkheid in om goed leiding te geven en situaties op een juiste manier aan te pakken? Dat vergt veel zelfkennis! Door te werken aan je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling bied je je medewerkers een uitnodiging en context om dat ook te doen. Win-win!

Programma

09.15 uur

Inloop, ontvangst koffie/thee met wat lekkers ;)

09.30 uur

Introductie

10.00 uur

Sessie 1: DOEN & ZIJN

12.00 uur

Lunch

13.00 uur

Sessie 2: KUNNEN

14.30 uur

Verhaal uit de praktijk - van een Ervaringsdeskundige

15.30 uur

Pauze

15.45 uur

Dagafsluiting

16.15 uur

Netwerkborrel

Andere events