038 33 74 501 info@bureauhtm.nl

Herwin Wetters

Expertise en rol bij Bureau HTM

Al jaren ben ik werkzaam als trainer en weet daarin aansluiting te vinden bij mensen en organisaties waarbij nuchterheid en pragmatisch de steekwoorden zijn die bij me passen. Hierbij vind ik humor en oprechtheid belangrijk. Mijn kracht zit er in dat ik de sfeer creëer waarbij mensen oprecht, eerlijk en open kunnen zijn waardoor doelen bereikt kunnen worden.

Aanpak

Organisaties ontwikkelen zich doordat de mensen die er werken zich ontwikkelen. De waarden die horen bij een bedrijf, moeten gedragen en geleefd worden door de medewerkers die er werken. Daarbij ga ik uit van het leren door ervaringen en reflectie. Ook is het daarbij belangrijk dat er een verankering van de opgedane kennis, vaardigheden en houding plaatsvindt. Ik schep plezier in het verbinden van mensen en groepen mensen. Met kleine interventies kun je grootse resultaten boeken.

Privé

Je kan met recht zeggen dat ik een buitenmens ben. Veel buitensporten en activiteiten vind ik leuk, waaronder mountainbiken, wielrennen, zeilen, wintersport etc. In mijn vrije tijd ben ik dan ook over het algemeen buiten te vinden.

Herwin Wetters

Senior trainer

Herwin Wetters

"Wil je dat de uitkomst anders gaat zijn, dan zal je wat anders moeten doen!"