Ga naar de inhoud
coaching

Coaching

Heb jij het gevoel dat je stilstaat in je ontwikkeling? Wil je graag vooruit, maar weet je niet waar je moet beginnen. Het gevoel om vast te zitten in je loopbaan zorgt er vaak voor dat mensen hun plezier in werk verliezen. Herken jij jezelf hierin? Dan is het tijd om weer de regie over je leven te nemen. Wij helpen je daarbij.

Met een van onze coaching trajecten kickstart je jouw carrière naar nieuwe hoogten. Bekijk ons aanbod voor een traject dat volledig bij jou past.

Training aanbod

Als mens ben je nooit uitgeleerd. Dit geldt voor je privéleven, maar ook voor je carrière. Zelfs als je al vele jaren met succes jouw functie vervult, is er nog steeds ruimte voor ontwikkeling. Bij BureauHTM zijn we er voor iedereen die klaar is voor de volgende stap.

Vanuit onze ervaring in het begeleiden van mensen, hebben we een uniek aanbod coachings trajecten samengesteld om jou te helpen met het doorontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Gedurende een intensief traject gaan we 1 op 1 aan de slag met jouw unieke kwaliteiten, de uitdagingen van je werkveld en de stappen die je wilt maken. Al onze programma’s zijn samengesteld om meeste uit jouw potentie te halen.

Maatwerk trainingen

Wij begrijpen dat ieder mens uniek is. De problemen die een ander ervaart, zijn voor jou misschien niet herkenbaar. Heb je behoefte aan een andere aanpak en zie je geen beschikbaar coachingstraject waarin jij jezelf herkent? Dan bieden wij altijd de mogelijk voor een unieke aanpak op maat.

Dankzij de jarenlange ervaring van onze Human Talent Motivators kunnen ze verder kijken dan ons standaard aanbod en voor iedereen een unieke aanpak samenstellen. Samen met je Motivator gaan jullie in een 1 op 1 sessie jouw situatie analyseren en de valkuilen, kansen en uitdagingen in kaart brengen. Vervolgens wordt aan de hand van jouw persoonlijke doelen een concrete aanpak en stappenplan opgesteld waarmee jullie aan de slag gaan. Zo bieden wij jou de handvatten om voor de rest van je leven het verschil te maken.

Waarom coaching?

Twijfel je of een coachingstraject wel iets voor jou is? Misschien heb je het idee dat je geen hulp nodig hebt bij je zelfontplooiing. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen soms wat hulp kan gebruiken met het maken van de volgende stap. Zelf kun je heel ver komen in het leven, maar soms heb je net even een ander perspectief nodig om de weg die voor je ligt te zien. Wij hebben de ervaring en kennis om je verder te helpen.

Na een traject kun je:

  • Heldere doelen stellen en hier naartoe werken
  • In duidelijke taal jouw ideeën overbrengen op anderen
  • Een perfecte balans voor jezelf vinden op de werkvloer
  • Negatieve eigenschappen identificeren en ombuigen
  • Uitdagingen met twee handen aangrijpen

Neem de volgende stap

Voor jou is stilstaan geen optie. Ben jij klaar voor de volgende stap in je ontwikkeling? Dan staan wij voor je klaar. Met een gerichte aanpak zorgen we ervoor dat jij de beste versie van jezelf wordt. Zo haal je het meeste uit elke dag en ga je weer met plezier en nieuwe energie naar het werk. Meld je aan voor een van onze trajecten en maak je potentie waar.

Motivators

Wil jij weten wie onze Human Talent Motivators zijn?

René

Directeur/eigenaar

Leon

Trainer en coach

Aphra

Trainer en coach

Miranda

Planning en organisatie

Olaf

Trainer en coach

Chert

Directeur/Eigenaar

Herwin

Trainer

Daan

Operationeel manager

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven