Ga naar de inhoud
informeel-leiderschap-training

Leiderschap training

Zit je in een leidinggevende functie of wil je hier naartoe werken? Lukt het je alleen nog niet om het beste uit je medewerkers of jezelf te halen? Of vind je het moeilijk om gezag en autoriteit uit te stralen, zodat jouw team doet wat het moet doen? Dan is het verstandig om te investeren in één van onze leiderschapstrainingen. Zo haal je het beste uit jezelf om ook het beste uit anderen te halen.

Training aanbod

Binnen ons trainingsaanbod vind je verschillende leiderschapstrainingen. Er zijn een aantal standaard trajecten waar je voor kunt kiezen of we zorgen door maatwerk dat jij een training volgt die alle boxen aantikt die jij nodig hebt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om eerst een maatwerk training te volgen en later nog gebruik te maken van het standaard aanbod.

Bekijk onze leiderschapstrainingen of neem contact op om zo snel mogelijk te weten waarbij en hoe we jou kunnen helpen.

Maatwerk trainingen

Deze trainingen zijn volledige maatwerktrajecten.

De noodzaak van goed leiderschap

Als leidinggevende binnen een team of organisatie is het belangrijk dat je weet wat er moet gebeuren en hoe je ervoor zorgt dat dit gebeurt. Aangezien je als manager verschillende mensen aanstuurt, kan dit een flinke uitdaging zijn. Iedereen werkt en communiceert namelijk anders. Het is dus belangrijk dat je gaat kijken naar jouw kwaliteiten en hoe je deze kunt inzetten om het beste te halen uit je team en uit jezelf.

Een goede leider zorgt ervoor dat alle hoofden dezelfde kant opstaan en dat iedereen weet waar ze moeten zijn als ze vragen hebben of tegen iets aanlopen. Door krachtig en adequaat te handelen, zorg jij ervoor dat jouw team steeds meer successen gaat boeken. Dat is natuurlijk allemaal makkelijk gezegd, maar in de praktijk is het een stuk lastiger om dit toe te passen.

Gelukkig bouw je een sterke basis aan kennis en vaardigheden op dankzij de concrete, persoonlijke en praktijkgerichte aanpak van de leiderschapstrainingen. Hiermee kun jij straks elke uitdaging aan. Niet alleen op werk, maar ook op andere vlakken in je leven. Je zult steeds vaker merken dat je op verschillende momenten jouw nieuwe skills kunt toepassen en ervoor weet te zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt.

Ontwikkel jouw leiderschapsvaardigheden en ga direct aan de slag met jouw unieke en strategische tools. Leer hoe je jouw teamleden kunt ondersteunen door jouw rol als leidinggevende effectiever te maken.

Waarom investeren in een leiderschapstraining?

Naast het feit dat je jouw werk steeds beter en gemakkelijker aan kunt, zijn er nog meer redenen om te investeren in één van onze leiderschap trainingen.

  • Maatwerktrainingen: Dankzij de passie en ervaring van onze Human Talent Motivators ontvang je altijd een persoonlijke aanpak. Door te focussen op maatwerk zorgen we er samen voor dat jij écht tot je recht komt in jouw functie.
  • Duurzame ontwikkeling: Het traject is er niet alleen op gericht om ervoor te zorgen dat je jouw huidige valkuilen goed weet aan te pakken, maar ook om jouw vaardigheden te versterken om zo jouw ontwikkeling door te blijven zetten en te gebruiken in elke situatie die je tegenkomt.
  • Persoonlijke begeleiding: Onze trainers staan voor je klaar. Dat betekent dat je ook na je leiderschapstraining contact kunt opnemen wanneer je tegen iets nieuws aanloopt. Onze trainers begeleiden je dan als coach door je nieuwe uitdaging en kijken of er nog voldoende leerwerk is voor een mogelijke nieuwe maatwerktraining.

Motivators

Wil jij weten wie onze Human Talent Motivators zijn?

René

Directeur/eigenaar

Leon

Trainer en coach

Aphra

Trainer en coach

Miranda

Planning en organisatie

Olaf

Trainer en coach

Chert

Directeur/Eigenaar

Herwin

Trainer

Daan

Operationeel manager

Een persoonlijke en unieke aanpak

Een persoonlijke aanpak is natuurlijk enorm belangrijk. Jij bent immers uniek, net als de medewerkers in je team. Hierdoor is het belangrijk om jouw leiderschapstraining op maat te maken. Zo leer je wat het beste bij jou en jouw organisatie past, waardoor jij de sterke leider wordt die iedereen nodig heeft. Om dit te bereiken geniet je van onze unieke werkwijze:

  1. Persoonlijke intake: Om te waarborgen dat jij precies leert wat je nodig hebt en de kwaliteiten die in jou zitten goed naar boven te krijgen, is een intake ontzettend belangrijk. Hier kijken we wat wij voor jou kunnen betekenen om het maximale resultaat te behalen.
  2. Incompany of bij ons: Als het eenmaal duidelijk is wat het beste bij jou past, is het tijd om te leren. Dit kan incompany of je kunt bij ons langskomen in Zwolle. Onze Human Talent Motivators staan waar dan ook voor je klaar om jou te helpen het beste uit jezelf te halen.
  3. Blijvende ondersteuning: Door het volgen van een leiderschap training, zet je een belangrijke strap richting je persoonlijke ontwikkeling. Jezelf alle technieken eigen maken, kan helaas niet direct en de omstandigheden kunnen ook verschillen. Daarom zijn we ook bereikbaar voor advies en ondersteuning wanneer je jouw training gevolgd hebt. Zo weet je dat je er dus niet alleen voor staat.

Verschillende soorten leiderschap

Jouw leiderschap past niet in een mal. Sterker nog, er bestaat niet zozeer een mal voor wat het perfecte type leider is. Elke situatie vraagt om een andere reactie, een andere manier van denken en doen. Deze aanpasbaarheid vind je daarom terug in onze leiderschap trainingen. Dit is voor ons dan ook erg belangrijk.

Om ervoor te zorgen dat jij ontdekt welk type leider jij wilt zijn en zult moeten zijn voor je team, gaan onze HTM’ers graag met je aan de slag. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat natuurlijk voorop, zodat je altijd vanuit je eigen kracht aan het werk gaat. Samen ontdekken we jouw drijfveren en ontwikkelbehoefte, waardoor je met meer zelfkennis aan jezelf kunt gaan werken.

Gericht op de praktijk

Hoewel er een hoop theorie verscholen gaat achter elk van onze leiderschapstrainingen, is het natuurlijk het meest belangrijk dat jij je dit eigen weet te maken in de praktijk. Daarom werken we met diverse scenario’s, zodat je weet hoe je datgene wat je leert ook in de praktijk kunt toepassen. Zo kun jij alles aan wat je op je pad tegenkomt.

Jouw op maat gemaakte leiderschapstraining

Ben je benieuwd geworden naar één van onze leiderschapstrainingen of wil je er eentje op maat laten maken? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op, zodat we samen kunnen kijken wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven