Ga naar de inhoud
Effectief leiderschap training
Leiderschap training

Effectief leiderschap training

Wil je als leidinggevende veranderingen stimuleren? Echt verbinding maken met je medewerkers en hen motiveren? Succesvolle prestaties starten met de kracht van je eigen handelen: persoonlijk leiderschap. Onze Training Effectief Leiderschap maakt je bewust van je gedrag en het effect daarvan op anderen.

Tijdens deze training leer je:

 • Hoe je doeltreffend leiding geeft
 • Hoe je sneller medewerkers kunt begrijpen
 • Hoe je je communicatie soepel aanpast
 • De psychologie achter gedrag
 • Effectievere motivatie- en confrontatietechnieken
 • Hoe je een sterk team vormt!

Praktische informatie

 • Maatwerk traject
 • Op locatie of in Zwolle
 • Persoonlijke aanpak
Offerte aanvragen Meer informatie

Persoonlijke bewustwording

Zijn jouw medewerkers net zo betrokken bij het succes van je organisatie als jijzelf? Dit is een hele belangrijke vraag, aangezien je medewerkers jouw bedrijf tot een succes maken. Een effectieve leider bezit een duidelijke visie en deelt deze met het team zodat iedereen in dezelfde richting beweegt. Open communicatie is essentieel: luisteren, feedback geven, en zorgen dat iedereen zich gehoord voelt. Deze training biedt jou de kennis om ervoor te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant opstaan.

Effectief leidinggeven is de sleutel tot succes binnen jouw organisatie. Met deze cursus maak je in korte tijd grote vooruitgang in leiderschapskwaliteiten. Ontdek hoe je met verschillende leiderschapsstijlen je medewerkers motiveren om gezamenlijk aan jullie doelen te werken. Creëer met effectief leidinggeven een positieve werkcultuur waarin het behalen van successen een gezamenlijk doel is.

Dit gaan we doen!

Tijdens de training effectief leidinggeven worden verschillende onderwerpen behandeld. Zo leer je alles over beïnvloedingsstijlen en flexibel gedrag. Omgaan met conflicten en weerstanden en oefenen door middel van praktijksituaties en- voorbeelden. Daarnaast weet jij na onze training hoe je kunt motiveren en inspireren en samen met jouw medewerkers succes kunt creëren. Samen bereiken we stap voor stap jouw potentie als effectieve leider. Met uitleg, voorbeelden, oefeningen en reflecties krijg jij concrete handvatten om echt effectiever leiding te geven.

Wat onderscheidt onze training in effectief leiderschap?

 • Individuele benadering: Wij zien de potentie in elk individu. In de training richten we ons zowel op je zakelijke vooruitgang als op jouw groei als persoon. Dit vormt de basis om een ware leider te worden.
 • Actiegericht: Ervaren is leren. Gedurende de training werken we met levensechte situaties, zodat je de opgedane kennis direct in de praktijk kunt brengen.
 • Engagement: Onze trainingen worden verzorgd door toegewijde experts in talentontwikkeling. Zelfs na afloop van je traject blijven ze beschikbaar om je te ondersteunen in je rol als effectief leider.
 • Langdurige verandering: Voor ons is leiderschap een eindeloze reis van groei. We voorzien je van de benodigde vaardigheden, theoretische kennis en nieuwe inzichten.

Over onze trainers

Onze trainers bij Bureau HTM zijn deskundig, gedreven en hebben allemaal een passie voor het werken met mensen. Zij weten wat er leeft binnen jouw vakgebied en de uitdagingen die hierbij komen kijken. Zij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van individuen, teams en organisaties. Hun aanpak is gericht op het ontwikkelen van talent en kenmerkt zich door: eerlijke en positieve confrontatie en leren door te doen. Samen met jou streven zij naar het behalen van het hoogst mogelijke resultaat.

Wil jij ook effectiever leiding geven?

Vergroot als leidinggevende je persoonlijke invloed en leer je omgeving te inspireren en motiveren. Bij bureau HTM staan we voor je klaar om je te begeleiden bij deze nieuwe uitdaging. Neem vandaag nog de volgende stap in je carrière en investeer in jezelf en in de toekomst van jouw organisatie. Ontdek hoe je jouw leiderschap naar een hoger niveau kunt tillen.

Effectief leiderschap training

 • Maatwerk traject
 • Op locatie of in Zwolle
 • Persoonlijke aanpak