Ga naar de inhoud
HTM_G5A1478

Missie & Visie

Bureau HTM: Training in beeld

Onze missie

Wij brengen mensen in beweging om het beste uit zichzelf én hun omgeving te halen.

Mensen die in staat zijn om hun eigen (werk)plezier te sturen. Daar doen wij het voor. Want als dit lukt, kan je alles laten groeien. Jezelf én je omgeving.

Dat geldt ook voor organisaties. Als jij als organisatie wilt ontwikkelen, zal je moeten investeren in je mensen. Laat ze uitblinken in (persoonlijk) leiderschap en eigenaarschap. Zorg dat ze de regie kunnen pakken. Hiermee veranderen jouw mensen in gelukkige en betrokken collega’s die grenzen verleggen en kansen creëren. Zo ontstaat een positieve energie. Dat gunnen wij iedereen. 

Missie & Visie Bureau HTM

"Alles draait om mensen!"

Onze visie

Regie op werkplezier

Wij stimuleren en enthousiasmeren via actieve werkvormen. Programma’s en activiteiten die gericht zijn op de ontwikkeling als professional. En die ook nog eens ongelooflijk leuk zijn om aan deel te nemen. Op deze manier laten wij mensen hun eigen kracht en potentieel ontdekken. Vol positiviteit en zelfvertrouwen. We laten ze hun eigen waarde inzien én inzetten. Voor zichzelf en voor de organisaties waarvoor ze werken. Zo worden de mensen gelukkiger en organisaties effectiever.