038 33 74 501 info@bureauhtm.nl

Daan Hento

Expertise en rol bij Bureau HTM

Vanuit mijn studie en werkervaring heb ik geleerd om heel pragmatisch naar zaken te kijken. Ik werk graag vanuit het principe om persoon en functie te scheiden, zodat we oordeelloos elkaar kunnen voorzien van feedback. Binnen HTM ben ik verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken en draag ik zorg voor de volgende stap in de professionalisering.

Aanpak

Ik geloof in het feit dat mensen in beweging komen als ze zich verantwoordelijk voelen voor hetgeen ze moeten doen. Dit bereik je in mijn ogen door het eigenaarschap te geven aan de mensen die het moeten hebben. Hiermee zorg je voor commitment, zelfredzaamheid en werkgeluk bij een ieder.

Privé

Sport speelt in een belangrijke rol in mijn leven. Naast het beoefenen van voetbal en golf mag ik ook erg graag allerlei sporten kijken. Ik geniet van het samenzijn met mensen waar ik om geef en ben snel tevreden met een avondje met goede vrienden. Daarnaast heb ik, samen met mijn broers, een eigen bedrijf waarmee wij champagne importeren en verkopen binnen NL.

Daan Hento

Operationeel manager

Daan Hento

"Met beide voeten op de grond kom je geen stap verder."