Ga naar de inhoud
Leiders leren van leiders
Leiderschap training

Leiders leren van leiders

Iedere professional, ongeacht de organisatie waar hij of zij werkt, beschikt over unieke kennis, expertise en ervaringen. Wij geloven in de kracht van delen en verbinden. Jezelf omringen met de juiste mensen is van onschatbare waarde, maar dit kan lastig en tijdrovend zijn. Maar daar helpen wij jou bij!

De training is iets voor jou als jij:

  • Je loopt vast in je eigen denkwijze
  • Je hebt behoefte aan een klankbord
  • Je wil je eigen kennis en ervaringen graag delen

Praktische informatie

  • 10 online bijeenkomsten van 2 uur
  • In een kleine setting van maximaal 8 gelijkgestemden
  • € 900,- per jaar excl. BTW
Meer weten?

Tijdens deze online sessies ervaar je hoe waardevol het is om door middel van intervisie jouw kennis, ervaring en netwerk uit te wisselen met gelijkgestemden en op die manier aan de slag te gaan met je eigen uitdagingen. Een kickstart van jouw werkweek.

Handelen vanuit eigen referentiekader

We hebben de natuurlijke neiging om vanuit ons eigen referentie kader oplossingen aan te dragen voor problemen die we horen om ons heen. Maar, zoals Albert Einstein al zei, we kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt. Intervisie is een middel om eerst te komen tot de kern van de vraag om zo inzichten op te doen, zodat jij vanuit andere denkrichtingen aan de slag kunt met de uitdaging waar je voor staat.

Wat levert ‘Leiders leren van leiders’  je op?

Naast dat je aan de slag gaat met jouw eigenlijk ontwikkeling en uitdagingen, maken wij jou ook bekend met de methode van intervisie. Je wordt op die manier in staat gesteld om ook intern in je organisatie hiermee aan de slag te gaan. Want er bevindt zich ook nog een enorme schatkist aan kennis en ervaringen binnen jouw eigen organisatie. Verborgen in jouw medewerkers. Door intern met intervisie aan de slag te gaan ontsluit je nog meer potentieel op de werkvloer en versterk je verbinding tussen collega’s door elkaar te ondersteunen bij persoonlijke ontwikkeling.

“We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt” – Albert Einstein

Leiders leren van leiders

  • 10 online bijeenkomsten van 2 uur
  • In een kleine setting van maximaal 8 gelijkgestemden
  • € 900,- per jaar excl. BTW