Ga naar de inhoud
Werkplezier verhogen
Teamontwikkeling

Werkplezier verhogen

Worstelt jouw organisatie met hoog verloop, hoog ziekteverzuim of merk je dat medewerkers minder productief zijn? Deze signalen duiden op een cruciale behoefte: het werkplezier verhogen. Samen kijken we naar de unieke behoeften binnen je organisatie en verhogen we het werkplezier in jouw organisatie.

Verhoog het werkplezier in je organisatie en profiteer van:

 • Een positieve werkhouding
 • Een verhoogde productiviteit
 • Een sterke band tussen medewerkers en de organisatie
 • Minder verloop en ziekteverzuim

Praktische informatie

 • Maatwerk traject
 • Op locatie of in Zwolle
 • Persoonlijke aanpak
Offerte aanvragen Meer informatie

Werkplezier: een essentieel onderdeel van je organisatie

Medewerkers die genieten van hun werk, zijn niet alleen gelukkiger maar ook aanzienlijk productiever. Ze voelen zich sneller emotioneel verbonden met hun werk, tonen meer inzet en dragen bij aan een positieve werksfeer.

Investeren in het verhogen van het werkplezier van medewerkers is een win-win voor werknemer en werkgever. Werknemers die datgene doen waar ze blij van worden en waarin ze tot hun recht komen en werkgevers die profiteren van gemotiveerde werknemers die bijdragen aan het succes van de organisatie. Alle reden dus om hiermee aan de slag te gaan.

Maar hoe doe je dat? Wij helpen je!

Wij begrijpen dat er geen one-size-fits-all oplossing is voor het bevorderen van werkplezier. Daarom bieden we maatwerk, afgestemd op de unieke behoeften van jouw organisatie. Als partner denken wij graag mee in de kansen die er voor de organisatie liggen en zoeken we naar een passende aanpak voor het verhogen van het werkplezier in jouw organisatie.

Advies op het gebied van organisatieontwikkeling

Het werkplezier verhogen kan nauw samenhangen met de inrichting van de organisatie. Wij kijken graag mee naar de inrichting van de organisatie en delen onze visie en expertise op dit gebied.

Training of 1 op 1 coachingstraject op het gebied van leiderschap

Het is belangrijk om als leidinggevende je medewerkers goed te kennen. Hoe zitten zij in hun vel? Waar lopen zij tegenaan? Waar hebben zij behoefte aan? Op die manier kun je proactief bijdragen in het bevorderen van het werkplezier van de medewerkers. Met onze trainingen of een 1 op 1 coachingstraject helpen wij jou de leider te worden die het werkplezier van je medewerkers stimuleert.

Training of 1 op 1 coachingstraject op het gebied van persoonlijk leiderschap voor medewerkers

Binnen deze trainingen of het 1 op 1 coachingstraject wordt er gefocust op het persoonlijk leiderschap van je medewerkers. Medewerkers die goed zijn in persoonlijk leiderschap, zijn namelijk in staat om:

 • Hun eigen werkgeluk te sturen
 • Proactief te handelen om aan te geven waar zij behoefte aan hebben of wat hen in de weg staat

Door aan het persoonlijk leiderschap van je medewerkers te werken, kun je automatisch het werkplezier verhogen in je organisatie.

Trainingstraject teamontwikkeling

Binnen dit trainingstraject richten we ons op de ontwikkeling van het gehele team. Met behulp van team ontwikkeling kun je een teamcultuur creëren waarin medewerkers:

 • Elkaar goed kennen
 • Weten wat ze aan elkaar hebben
 • Prettig met elkaar kunnen samenwerken
 • Elkaar effectief feedback durven geven en ontvangen

Maatwerk trajecten

Bij ons zijn alle trainingen en coachingstrajecten maatwerk. Zit de gewenste vorm er toch niet tussen? Wij gaan graag het gesprek aan om samen te kijken naar de mogelijkheden! Zo vinden we alsnog een passende aanpak voor jouw organisatie.

Wil je het werkplezier verhogen in je organisatie?

Het bevorderen van werkplezier is niet alleen een investering in het welzijn van je medewerkers, maar ook in de toekomst van je organisatie. Een positieve werkomgeving trekt talent aan, behoudt dat talent en stimuleert succes.

Neem vandaag nog contact op met ons teamontwikkeling bureau en zet de eerste stap naar een gelukkiger, productiever team.

Werkplezier verhogen

 • Maatwerk traject
 • Op locatie of in Zwolle
 • Persoonlijke aanpak