Ga naar de inhoud
Authentiek leiderschap training
Leiderschap training

Authentiek leiderschap training

Heb je moeite met jezelf te vinden in je rol als leidinggevende? Lukt het je maar niet om je team te motiveren? Stop met leidinggeven zoals je denkt dat het moet en ga leidinggeven vanuit je hart. Met onze training authentiek leiderschap helpen we jou met het vinden van je innerlijke leider die mensen op natuurlijke wijze aanstuurt, motiveert en inspireert. Dit wil jij toch ook?

Herken jij het volgende bij jezelf of in jouw organisatie:

 • Je bent zoekende naar je rol als leidinggevende
 • Je wil graag dicht bij jezelf en jouw overtuigingen blijven
 • Je mist motivatie en gedrevenheid bij je medewerkers?
 • Heb jij het idee dat je niet het volledige potentieel uit je medewerkers haalt?

Praktische informatie

 • Maatwerk traject
 • Op locatie of in Zwolle
 • Persoonlijke aanpak
Offerte aanvragen Meer informatie

De kracht van authentiek leiderschap

Authentiek leiderschap legt de nadruk op integriteit en authenticiteit. Je bewust zijn van je eigen sterke punten, waarden en overtuigingen. En deze oprecht en eerlijk gebruiken in je rol als leider.

Als authentiek leider communiceer je eerlijk en transparant met de mensen om je heen. Je communicatie is in overeenstemming met je innerlijke overtuigingen. Je blijft dicht bij jezelf en je handelt vanuit jouw innerlijke kracht als leider. Dat betekent dat je openstaat voor feedback en nieuwe ideeën, maar ook voor kritiek. Daarnaast moet je bereid zijn om te leren en te groeien. Herken jij jezelf hierin?

Ontwikkel je vaardigheden om authentiek leiding te kunnen geven?

Onze trainingen zijn er voor iedereen die wilt blijven groeien. Of je nu een beginnend leidinggevende bent die net aan zijn of haar leiderschapsreis is begonnen of een ervaren manager die zich wil blijven ontwikkelen. Deze training biedt waardevolle inzichten, technieken en tools om je te ontwikkelen als authentiek leider.

Bij Bureau HTM werken we met interactieve sessies waarin je samen met andere deelnemers de theorie in de praktijk brengt. Je krijgt de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met andere professionals uit verschillende branches. Zo leer je van elkaars ervaringen en kun je dit toepassen in je eigen proces. Met praktijkgerichte oefeningen en inzichten ontwikkel je authentiek leiderschap waarbij je dicht bij jezelf en jouw innerlijke waarden blijft.

Inhoud van de training

Tijdens de training gaan we aan de slag met onderwerpen zoals inzicht in jezelf krijgen, wat zijn jouw waarden en normen, je sterke en zwakke punten en wat drijft jou als leider? Daarnaast gaan we aan de slag met hoe je mensen kan motiveren en inspireren en vooral ook hoe je als authentiek leider dicht bij jezelf en je overtuigingen kan blijven en hier consistent in blijft.

Als authentiek leider:

 • Ken je jouw eigen waarden, normen en overtuigingen
 • Ben je in staat om anderen te motiveren en te inspireren
 • Blijf je dicht bij jezelf staan als leidinggevende
 • Sta je altijd open voor feedback en zelfevaluatie
 • Creëer je een omgeving waarin mensen zich gemotiveerd voelen om nieuwe ideeën te delen

Wat maakt onze training Authentiek Leiderschap uniek?

 • Persoonlijk: We besteden niet alleen aandacht aan professionele ontwikkeling, maar ook aan persoonlijke groei. Zo leer je niet alleen anderen te leiden, maar ook jezelf.
 • Praktijkgericht: Wij geloven dat mensen het beste leren door te doen. Daarom krijg je van ons niet alleen een flinke theoretische basis, maar zul je geleerde kennis ook direct toepassen in realistische scenario’s. Zo bouw je stap voor stap zelfvertrouwen op en ontwikkel je de vaardigheden die je nodig hebt als authentiek leider.
 • Langetermijnvisie: Jouw leerproces als authentiek leider stopt niet met het einde van onze training. Daarom blijven onze betrokken trainers ook na de training beschikbaar om je te ondersteunen bij het toepassen van je nieuwe leiderschapsvaardigheden in de praktijk.
 • Blijvend resultaat: Wij geloven dat authentiek leiderschap een continu proces van leren en ontwikkelen is. Daarom willen we ervoor zorgen dat je groei blijvend is en dat je een blijvende impact kunt maken als leider.

Over onze trainers

Deze training wordt gegeven door een ervaren trainer op het gebied van authentiek leiderschap en gedrag. Onze trainers zijn deskundig, gedreven en hebben allemaal een passie voor het werken met mensen. Door hun jarenlange ervaring in het begeleiden van teams en organisaties begrijpen zij wat er leeft binnen jouw vakgebied. Hun aanpak kenmerkt zich door: eerlijk en positief confronterend, gericht op het ontwikkelen van talent en leren door te doen. Samen met de deelnemers streven zij naar het behalen van het hoogst mogelijke resultaat.

Investeer in jouw Authentiek Leiderschap

We staan voor je klaar om je te begeleiden en ondersteunen op je reis naar het zijn van een authentieke leider. Ben je klaar om de authentieke leider te zijn en de beste versie van jezelf te zijn? Meld je dan nu aan voor de training Authentiek Leiderschap en creëer de positieve verandering die je wilt zien!

Authentiek leiderschap training

 • Maatwerk traject
 • Op locatie of in Zwolle
 • Persoonlijke aanpak