Ga naar de inhoud
Communicatietraining in Zwolle
Leiderschap training

Communicatietraining in Zwolle

Heb je het idee dat je niet goed begrepen wordt door je collega’s? Slaan jullie als bedrijf keer op keer de plank mis, vanwege een gebrek aan heldere communicatie? Kies dan voor communicatietraining in Zwolle op maat.

De training is iets voor jou als jij:

  • Collega’s lijken het maar niet met elkaar eens te kunnen worden
  • Besluitvorming loopt traag en gaat nooit zonder slag of stoot
  • Werknemers durven zich niet uit te spreken, omdat ze bang zijn verkeerd begrepen te worden

Praktische informatie

  • 2 dagdelen
  • Zwolle
  • €399,- excl. BTW
Direct inschrijven Meer informatie

Je bent nooit uitgegroeid!

Als kind leer je spelenderwijs de wereld om je heen ontdekken. Niet voor niets leer je gedurende deze periode het meeste over jezelf en de mensen om je heen. Daarom gaan we bij BureauHTM met een soortgelijke instelling aan de slag tijdens onze trainingen. Als bureau voor teamontwikkeling bieden wij creatieve werkvormen en inspirerende bijeenkomsten aan. Hier dagen we jou en je collega’s uit om actief aan de slag te gaan met jullie dagelijkse uitdagingen.

Onder leiding van onze ervaren Human Talent Motivators leren jullie op een nieuwe manier communiceren en elkaar begrijpen. Wil je meer leren over onze Human Talent Motivators? Maak dan kennis met ons team!

Over ons

Bij BureauHTM geloven we in de kracht van mensen. Voor ons zijn het de mensen binnen de organisatie die een bedrijf uniek maken. Zonder hun inzet en harde werk is een bedrijf niet meer dan een leeg omhulsel. Wij benaderen bedrijven en organisaties altijd vanuit deze mensgerichte visie. We kijken naar het complete beeld van een bedrijf en passen hier onze werkwijze op aan. Onze aanpak verschilt dan ook van bedrijf tot bedrijf en is een kwestie van maatwerk. In goed overleg stemmen we het traject dan ook volledig af op jullie wensen en bedrijfsdoelen.

Vanuit onze locatie in Zwolle helpen wij iedere dag bedrijven en individuen in heel Nederland met het bereiken van hun ware potentie. Niet alleen helpen we mensen beter te communiceren en samenwerken, maar ook zorgen we ervoor dat je het meeste uit je leiderschapskwaliteiten haalt met onze leiderschapstraining in Zwolle. Wil je meer weten over wie we zijn en onze trainingen? Neem dan contact met ons op!

Benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Wil jij ook dat jullie weer als een hecht team gaan samenwerken als een goed geoliede machine? Dat kan! Met onze communicatietraining in Zwolle. Een complete training verzorgd door onze Human Talent Motivators. Gedurende een intensief traject kijken we naar alle aspecten die de communicatie op de werkvloer verstoren. We dringen diep door tot de kern van het probleem en zoeken samen naar een duurzame oplossing. Want alleen samen kunnen we groeien, als mens en als bedrijf.

Communicatietraining in Zwolle

  • 2 dagdelen
  • Zwolle
  • €399,- excl. BTW