Ga naar de inhoud
Training Professioneel Leiderschap
Leiderschap training

Training Professioneel Leiderschap

Leiderschap is geen titel die je draagt, maar een houding die je aanneemt. Een ware leider creëert een omgeving waarin mensen zich gesteund voelen, waarin ze zich kunnen ontwikkelen en waarin ze excelleren. Ontwikkel jouw innerlijke leider tijdens onze
training professioneel leiderschap!

Wat levert deze training je op?

 • Je krijgt inzicht in je eigen leiderschapsstijl en ontwikkelt het vermogen om deze aan te passen aan verschillende situaties en medewerkers
 • Je leert om effectief feedback te geven en te ontvangen
 • Je hebt het vermogen om conflicten en uitdagingen op een constructieve manier aan te pakken
 • Je leert om effectief te kunnen delegeren
 • Je vergroot je inzicht in de ontwikkelingen binnen je organisatie, om zo effectiever beslissingen te kunnen nemen

Praktische informatie

 • Maatwerk traject
 • Op locatie of in Zwolle
 • Persoonlijke aanpak
Offerte aanvragen Meer informatie

Ontwikkel je professionele leiderschapskwaliteiten

Of je nu een ambitieuze professional bent die zijn carrière naar nieuwe hoogten wil brengen, een ondernemer die een succesvol bedrijf wil opbouwen, of een teamleider die zijn team naar buitengewone prestaties wil leiden, deze training is ontwikkeld om jou te helpen groeien en je leiderschapsvaardigheden en deze naar een hoger niveau te tillen.

Tijdens deze training werken we middels interactieve sessies waarin je samen met andere deelnemers de theorie in de praktijk brengt. Je krijgt de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met andere professionals uit verschillende branches. Met praktijkgerichte oefeningen en inzichten ontwikkel je je eigen leiderschapskwaliteiten en leer je hoe je een positieve invloed kan uitoefenen op je team.

Dit gaan we doen!

In de training professioneel leiderschap draait alles om het ontwikkelen van persoonlijke leiderschapskwaliteiten en het begrijpen van de belangrijkste aspecten van professioneel leiderschap. Je leert hoe je strategisch kunt denken en handelen, hoe je effectieve beslissingen kunt nemen en hoe je kunt omgaan met uitdagende situaties en conflicten.

Je ontwikkelt zelfvertrouwen en leert hoe je jouw unieke kwaliteiten kunt benutten en jezelf kunt presenteren als een zelfverzekerde leider. Je leert hoe je anderen kunt motiveren, inspireren en beïnvloeden om hun potentieel te benutten en uit te blinken.

Je leert hoe je effectief communiceert, samenwerkt en conflicten oplost, om zo een sterke en ondersteunende teamcultuur te creëren. Je ontwikkelt jouw vermogen om anderen te inspireren en een positieve impact te hebben op je werkomgeving.

Wat maakt onze training professioneel leiderschap uniek?

  • Persoonlijk: We besteden aandacht aan zowel persoonlijke ontwikkeling als professionele groei. Je leert niet alleen hoe je anderen kunt leiden, maar ook hoe je jezelf kunt leiden.
  • Leren door te doen: Wij geloven dat de praktijk de beste leermeester is. Daarom zul je geleerde vaardigheden direct toepassen in realistische scenario’s. Zo bouw je zelfvertrouwen op en leer je jouw vaardigheden als leider verder te ontwikkelen.
  • Blijvende ondersteuning: Ook na de training blijven onze betrokken trainers beschikbaar om je te ondersteunen bij het implementeren van jouw nieuwe leiderschapsvaardigheden in de praktijk.
  • Duurzame ontwikkeling: Jezelf ontwikkelen tot professioneel leider is een continu proces van leren en groeien. Daarom bieden we jou de vaardigheden en skills die je nodig hebt om een blijvende verandering in te zetten.

Over onze trainers

Bij Bureau HTM geloven we dat je als leider het beste leert van andere professionals. Daarom worden al onze trainingen gegeven door een ervaren human talent motivator met ruime ervaring op het gebied van professioneel leiderschap. Onze trainers zijn deskundig en worden gedreven door hun passie voor het werken met mensen. Dankzij hun jarenlange ervaring in het begeleiden van teams en organisaties begrijpen zij wat er leeft binnen jouw vakgebied. Samen met jou streven zij naar het behalen van het hoogst mogelijke resultaat.

Groei als leider en neem de volgende stap

Neem de volgende stap en ontwikkel jezelf tot een echte professionele leider. We staan voor je klaar om je te begeleiden en ondersteunen op je reis naar professioneel leiderschap. Ga deze uitdaging aan en vind de leider in jezelf tijdens onze training professioneel leiderschap.

Schrijf je vandaag nog in en word de professionele leider die je altijd al hebt willen zijn!

Training Professioneel Leiderschap

 • Maatwerk traject
 • Op locatie of in Zwolle
 • Persoonlijke aanpak