Ga naar de inhoud
Transactioneel leiderschap training
Leiderschap training

Transactioneel leiderschap training

Mensen verbinden om samen grootse dingen te bereiken, dat is wat jij het liefste doet. Helaas lukt je dit niet altijd en kun je hier wel wat hulp bij gebruiken. Wij zijn er voor je. Tijdens onze training transactioneel leiderschap leer je precies hoe je mensen inspireert om het beste uit zichzelf te halen.

Wat levert deze training je op?

 • Je leert hoe je effectief je visie communiceert met anderen
 • Je ontwikkelt de kunst van het luisteren en begrijpen
 • Je leert hoe je vertrouwen opbouwt binnen je team
 • Je leert hoe je het beste uit mensen haalt door hen te belonen voor hun inzet en resultaten
 • Je leert visie omzetten in doelen en hoe je hier helder naartoe werkt

Praktische informatie

 • Maatwerk traject
 • Op locatie of in Zwolle
 • Persoonlijke aanpak
Offerte aanvragen Meer informatie

Betere connecties met transactioneel leiderschap

Wat is transactioneel leiderschap precies? Het is een methode die succesvolle leiders gebruiken om effectieve relaties met hun teamleden op te bouwen. Door een transactiegerichte aanpak helpt deze leiderschapsstijl om doelen te behalen, intrinsieke motivatie te vergroten en prestaties te verbeteren.

Het draait bij transactioneel leiderschap om duidelijke verwachtingen, beloningen en consequenties. Wil jij je leiderschapspotentieel vergroten en een effectieve leider worden die resultaatgericht en efficiënt te werk gaat? Dan is de training transactioneel leiderschap zeker voor jou!

Ontwikkel je transactionele leiderschapskwaliteiten

Of je nu een ambitieuze professional bent die zijn carrière naar nieuwe hoogten wil brengen, een ondernemer die een succesvol bedrijf wil opbouwen, of een teamleider die zijn team naar buitengewone prestaties wil leiden, deze training is ontwikkeld om jou te helpen groeien en je leiderschapsvaardigheden en deze naar een hoger niveau te tillen.

De training is gericht op ervarend leren. We werken middels interactieve sessies waarin je samen met andere deelnemers de theorie in de praktijk brengt. Met praktijkgerichte oefeningen en inzichten ontwikkel je je eigen leiderschapskwaliteiten en leer je hoe je een positieve invloed kan uitoefenen op je team.

Programma inhoud

Deze training begint met het ontwikkelen van duidelijke verwachtingen en doelen voor jouw team. Je leert hoe je heldere doelen stelt en communiceert, zodat jouw teamleden weten wat er van hen wordt verwacht. Door duidelijke verwachtingen te stellen, help je jouw team om gefocust en gemotiveerd te blijven om hun doelen te behalen.

Een essentieel aspect van transactioneel leiderschap is het bieden van beloningen en erkenning aan teamleden die hun doelen behalen. Tijdens de training leer je effectieve manieren om positieve feedback te geven en beloningen aan te bieden die aansluiten bij de individuele behoeften en motivaties van jouw teamleden. Op deze manier zorg je voor een extra motivatie en stimulans om uitstekende prestaties te leveren.

Goede communicatie is cruciaal voor het succes van een transactionele leider. Je leert hoe je open en effectief kunt communiceren met jouw teamleden, waarbij je duidelijke verwachtingen bespreekt, feedback geeft en de voortgang van doelen evalueert. Door efficiënte communicatie kun je jouw teamleden betrokken houden en hun prestaties verbeteren.

Wat maakt onze training transactioneel leiderschap uniek?

  • Persoonlijke aanpak: Je kunt alleen groeien als professional als je ook groeit als, daarom besteden we aandacht aan zowel persoonlijke ontwikkeling als professionele groei.
  • Praktijkgericht: We geloven in leren door te doen. Door aangeleerde theorie direct in de praktijk toe te passen bouw je zelfvertrouwen op en verfijn je jouw skills als transactioneel leider.
  • Betrokkenheid: Ook wanneer je training transactioneel leiderschap ten einde is gekomen, blijven ons betrokken motivators beschikbaar om jou te ondersteunen tijdens je reis als transactioneel leider.
  • Blijvende impact: Wij geloven dat leiderschap een continu proces van leren en ontwikkelen is. Daarom zorgen we ervoor dat jij de juiste vaardigheden, theoretische onderbouwing en inzichten van ons krijgt voor een blijvende impact.

Over onze trainers

Bij Bureau HTM geloven we in de kracht van mensen. Mensen met praktijkervaring die begrijpen wat er leeft binnen jouw vakgebied en de uitdagingen die hierbij komen kijken. Onze trainers zijn deskundig, gedreven en hebben allemaal een passie voor het werken met mensen. Zij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van individuen, teams en organisaties. Hun aanpak is gericht op het ontwikkelen van talent en kenmerkt zich door: eerlijke en positieve confrontatie en leren door te doen. Samen met jou streven zij naar het behalen van het hoogst mogelijke resultaat.

Investeer in jouw leiderschap

We staan voor je klaar om je te begeleiden en ondersteunen op je reis naar transactioneel leiderschap. Neem vandaag nog de volgende stap in je carrière en investeer in jezelf en in de toekomst van jouw team. Met onze training transactioneel leiderschap Training en ontdek hoe je jouw leiderschap naar een hoger niveau kunt tillen.

Transactioneel leiderschap training

 • Maatwerk traject
 • Op locatie of in Zwolle
 • Persoonlijke aanpak