Ga naar de inhoud
Transformationeel leiderschap training
Leiderschap training

Transformationeel leiderschap training

Heb je het gevoel dat er weinig vooruitgang in je carrière zit? Krijg je mensen maar moeilijk enthousiast voor je ideeën en begin je het plezier in je werk te verliezen? Tijd om aan de rem te trekken en voor verandering te zorgen. Met onze training transformationeel leiderschap word jij binnen no-time een echte leider die anderen inspireert, motiveert een aanspoort het beste uit zichzelf te halen.

Herken jij het volgende in jouw organisatie?

 • Dat prestaties achterblijven
 • Een gebrek aan innovativiteit en originele ideeën
 • Mensen zijn niet zo betrokken al je graag zou zien
 • Dat de doorgroei vanuit je eigen mensen naar een leidinggevende rol niet of nauwelijks plaatsvindt
 • Verandering wordt niet altijd omarmd

Praktische informatie

 • Maatwerk traject
 • Op locatie of in Zwolle
 • Persoonlijke aanpak
Offerte aanvragen Meer informatie

Wat levert deze training je op?

Tijdens onze training transformationeel leiderschap krijg je een uitgebreid pakket aan theorie, handvatten en technieken om jezelf op te werpen als een echte leider. Na de training ben jij de persoon die:

 • Een inspirerende visie neerzet voor de toekomst van de organisatie
 • Die collega’s uitdaagt op intellectueel niveau
 • Persoonlijke relaties opbouwt en vandaar uit persoonlijke groei van zijn of haar medewerkers stimuleert
 • Zich bewust is van de emoties en zorgen van zijn of haar team en hier tactisch naar handelt

Maak het verschil als transformationeel leider

Transformationeel leiderschap is een benadering van leiderschap die gericht is op het inspireren en motiveren van medewerkers, dusdanig dat ze instaat zijn hun volledig potentieel te bereiken, maar ook voor het tot stand brengen van organisatorische veranderingen.

Deze stijl van leidinggeven gaat over het creëren van visie, stimuleren van innovatie en niet onbelangrijk het bevorderen van persoonlijk en professionele groei.
Daardoor heeft deze leiderschapsstijl invloed op de individuele medewerker en op de organisatie als geheel.

Ontwikkel jezelf tot een transformationeel leider

Ben jij een beginnend manager die net aan zijn of haar leiderschapsreis begint of juist een ervaren leider die zich wil blijven ontwikkelen? Voor ons maakt het niet uit. Onze training biedt waardevolle inzichten, technieken en tools om van iedereen een transformationele leider te maken. De training is speciaal ontworpen om jou te helpen groeien en je leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Bij Bureau HTM werken we met interactieve sessies waarin je samen met andere deelnemers de theorie in de praktijk brengt. Je krijgt de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met andere professionals uit verschillende branches. De inzichten en ervaringen van gelijkgestemden helpen jou met je groei als leider. Met praktijkgerichte oefeningen en inzichten ontwikkel je een transformationele leiderschapsstijl.

Programma inhoud

Tijdens deze interactieve en inspirerende training gaan we aan de slag met 3 verschillende thema’s:

  • Organisatieontwikkeling op strategisch niveau
  • De vaardigheden van jou als leider
  • Wat drijft jouw medewerker

Je brengt je eigen case-studie met je mee en vanuit hier gaan we ook aan de slag. Dit doen we door aan de slag te gaan met theoretische kennis, praktijkgerichte oefeningen, zelfreflectie en nieuwe ervaringen. Daarbij krijg je van zowel trainer als mede cursusgenoten gefundeerde feedback en laten we inspirerende leiders aan het woord komen.

Wat maakt onze training transformationeel leidinggeven uniek?

 • Persoonlijk:We besteden aandacht aan zowel persoonlijke ontwikkeling als professionele groei. Je leert niet alleen hoe je anderen kunt inspireren en motiveren, maar ook hoe je het beste uit jezelf haalt.
 • Praktijk gericht:We geloven in leren door te doen. Aangeleerde theorie wordt toegepast in realistische scenario’s, zodat je vertrouwen opbouwt en je leiderschapsvaardigheden verfijnt.
 • Betrokken:Onze betrokken trainers blijven ook na de training beschikbaar om je te ondersteunen bij het implementeren van je nieuwe leiderschapsvaardigheden in de praktijk.
 • Blijvende verandering: Een leider wordt je niet zomaar, maar een continu proces van leren en ontwikkelen. Daarom willen we ervoor zorgen dat je groei blijvend is en dat je een blijvende impact kunt maken binnen je organisatie.

Over onze Human Talent Motivators

Al onze trainingen worden gegeven door een van onze ervaren human talent motivators Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van leiderschap. Onze trainers zijn deskundig, gedreven en hebben allemaal een passie voor het werken met mensen. Dankzij hun uitgebreide ervaring in het begeleiden van teams en organisaties begrijpen zij wat er leeft binnen jouw vakgebied.

Zij zien de uitdagingen, mogelijkheden en weten precies hoe ze hier op in moeten spelen. Hun aanpak kenmerkt zich door: eerlijk en positief confronterend, gericht op het ontwikkelen van talent en leren door te doen. Samen met de deelnemers streven zij naar het behalen van het hoogst mogelijke resultaat.

Investeer in leiderschap

Ben je klaar om aan de slag te gaan met transformationeel leiderschap omdat je gelooft dat de weg naar een mooie toekomst is voor jouw bedrijf en je persoonlijke ontwikkeling? Meld je dan nu aan voor de training Transformationeel Leiderschap en creëer de positieve verandering die je wilt zien! We staan voor je klaar om je te begeleiden en ondersteunen op je reis naar transformationeel leiderschap.

Transformationeel leiderschap training

 • Maatwerk traject
 • Op locatie of in Zwolle
 • Persoonlijke aanpak