Ga naar de inhoud
Leiderschapstraining in Zwolle
Leiderschap training

Leiderschapstraining in Zwolle

Weet jij dat je meer in je mars hebt, dan dat je nu laat zien? Zie jij problemen om je heen, maar voel je jezelf machteloos? Neem dan de controle met onze leiderschapstraining in Zwolle. Wij maken van jou een leider die inspireert en het voortouw neemt.

De training is iets voor jou als jij:

 • Het beste uit jezelf wilt halen
 • De mensen om je heen wil inspireren
 • Voorbijgestreefd wordt op de werkvloer

Praktische informatie

 • 2 dagdelen
 • Zwolle
 • €399,- excl. BTW
Direct inschrijven Meer informatie

Word ook de beste versie van jezelf

Heb jij het gevoel dat je niet alles uit jezelf haalt? Weet jij dat je meer kunt, dan je nu laat zien op het werk? Wij kunnen jou helpen met het bereiken van je ware potentie. Tijdens onze leiderschapstraining in Zwolle leer je hoe je jouw natuurlijke leiderschaps-talenten aanwendt en in de praktijk brengt. Zo ga jij met hernieuwde energie en een complete set aan skills weer aan het werk. Klaar om het verschil te maken voor jezelf, je collega’s en je bedrijf. Ben jij klaar voor de volgende stap? Neem dan nu contact met ons op en wordt de leider die je altijd al hebt willen zijn.

Welk type leider schuilt in jou?

Ieder mens is uniek en heeft eigen talenten. Er bestaat dan ook niet zoiets als één soort leider. Elk soort leider wordt gekenmerkt door zijn of haar unieke talent. Het is de kunst om jouw specifieke leiderschaps-talenten te ontdekken en op de werkvloer in te zetten. Wij gaan jou hierbij helpen. Tijdens een intensief trainingstraject kijken we uitgebreid naar:

 • Je sterke punten en eigenschappen
 • Wat jou motiveert in het dagelijks leven
 • Je ambities op carrière gebied
 • Je valkuilen
 • Jouw unieke skill set

Een persoonlijke aanpak op maat

Bij ons staan mensen en hun persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij geloven dat ieder mens het verdient om de beste versie van zichzelf te zijn. Alleen op die manier ga je elke dag vol positieve energie naar je werk, waar jij het verschil maakt. Juist omdat elk mens uniek is, geloven wij niet dat er een algemene blauwdruk voor persoonlijk succes is. In plaats daarvan kijken wij naar wat jou bijzonder maakt en wat jij nodig hebt om jezelf te ontwikkelen. Aan de hand hiervan stellen we een compleet traject waarin we jou de handvatten bieden die je nodig hebt om jezelf te presenteren als een ware leider. Iemand die inspireert, motiveert en activeert. Heb jij het in je?

Na onze leiderschapstraining

 • Ben je bewust van je ware potentie als leider
 • Weet jij anderen te inspireren en te motiveren om samen een groter doel na te streven
 • Beschik je over alle handvatten die nodig zijn om deze nieuwe kennis in de praktijk te brengen

Ontdek verborgen talenten

Zit jij vol goede ideeën, maar lijkt er niemand op kantoor naar je te luisteren? Heb je moeite met alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en wil je dit graag veranderen? Dan is onze leiderschapstraining in Zwolle precies wat je nodig hebt. Wij helpen jou stap voor stap met het ontplooien van je verborgen talenten. Als teamontwikkelings bureau in Zwolle hebben wij de kennis, ervaring en mensen in huis om jou te begeleiden tijdens je persoonlijke groei.

Onze diverse leiderschapstrainingen in Zwolle

Persoonlijke ontwikkeling en groei gebeurt niet van de ene op de andere dag. Het is een intensief proces waarin we onszelf beter leren kennen en geconfronteerd worden met onze plus- en minpunten. Wil jij blijven groeien en jezelf ontwikkelen als een complete leider? Dan bieden we verschillende trainingsprogramma’s aan waarmee jij jezelf volledig kunt ontwikkelen als een echte kartrekker. Zo is er altijd een training die volledig aansluit bij jouw persoonlijke doelen.

Heb je bijvoorbeeld moeite met je ideeën goed verwoorden of loop je op het werk tegen problemen aan omdat mensen jouw woorden verkeerd interpreteren? Kijk dan eens bij onze communicatietraining in Zwolle. Gedurende dit traject helpen onze Human Talent Motivators jou met het vinden van de juiste woorden.

Ben je klaar voor de volgende stap?

Wil jij het meeste uit jezelf halen en elke dag het verschil maken op de werkvloer? Schrijf je dan in voor onze leiderschapstraining in Zwolle. Op een persoonlijke manier kijken onze Human Talent Motivators samen met jou naar hoe jij jezelf kunt profileren als een leider die zijn of haar collega’s of medewerkers helpt groeien. Na afloop van dit intensieve traject beschik jij over de handvatten om het beste uit jezelf en uit anderen te halen. Benieuwd naar hoe we jou kunnen helpen groeien? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Leiderschapstraining in Zwolle

 • 2 dagdelen
 • Zwolle
 • €399,- excl. BTW