Ga naar de inhoud
Strategisch leiderschap training
Leiderschap training

Strategisch leiderschap training

Heb je moeite met keuzes maken? Worden jouw ideeën genegeerd omdat ze diepgang en visie missen? Breng hier verandering in en haal het beste uit jezelf met onze training strategisch leiderschap. Wij maken van jou een echte leider die mensen inspireert, motiveert en activeert.

Na het volgen van onze strategisch leiderschapstraining:

 • Kun je een heldere strategie uit te stippelen op basis van jouw visie en doelen
 • Weet je in heldere taal jouw visie te communiceren met je team
 • Zie je als eerste hoe externe ontwikkelingen van invloed zijn op jouw team en werkzaamheden
 • Weet je precies welke strategische keuzes je voor jouw organisatie moet maken en hoe je dit goed onderbouwt
 • Ga je uitdagingen niet langer uit de weg, maar neem je ze met zelfvertrouwen aan

Praktische informatie

 • Maatwerk traject
 • Op locatie of in Zwolle
 • Persoonlijke aanpak
Offerte aanvragen Meer informatie

Waarom strategisch leiderschap?

Wist je dat leiderschap niet alleen gaat over mensen aansturen en taken uitdelen? Het gaat om visie, doelen stellen en anderen inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Elke dag weer. Een strategisch leider is iemand waar mensen naar opkijken, die de lastigste knopen doorhakt en zijn of haar visie omzet in concrete plannen.

Heb jij het in je om deze leider te worden? Ben jij de leider die een duidelijke koers uitzet voor zichzelf, het team en de hele organisatie om zo samen successen te behalen? Dan is de training Strategisch Leiderschap precies wat je nodig hebt!

Ontwikkel je strategische leiderschapskwaliteiten

Bij Bureau HTM zijn we ervan overtuigd dat je nooit bent uitgeleerd. Of je nu een beginnende manager bent die aan het begin van zijn of haar leiderschapsreis staat of een ervaren leider die zichzelf wil blijven ontwikkelen, deze training biedt waardevolle inzichten, technieken en tools om effectiever te worden in je rol als strategisch leider. De training is speciaal ontwikkeld om jou te helpen groeien en je leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

We werken middels interactieve sessies tijdens de training waarin je samen met andere deelnemers de theorie in de praktijk brengt. Je krijgt de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met andere professionals uit verschillende branches. Met praktijkgerichte oefeningen en inzichten ontwikkel je je eigen leiderschapskwaliteiten en leer je hoe je een positieve invloed kan uitoefenen op je team.

Programma inhoud

In training strategisch leiderschap verkennen we verschillende leiderschapsstijlen en identificeren we jouw eigen unieke stijl. Door je bewust te worden van je sterke punten en ontwikkelingsgebieden, kun je je leiderschapsvaardigheden gericht verbeteren.

Tijdens onze training leer je hoe je een strategische visie kunt ontwikkelen die richting geeft aan jezelf en je team. Je leert hoe je doelen stelt, prioriteiten bepaalt en een actieplan opstelt om je visie te realiseren.

Als leider moet je regelmatig beslissingen nemen en problemen oplossen. In deze training leer je hoe je besluitvormingsprocessen kunt verbeteren en hoe je effectief problemen kunt identificeren, analyseren en oplossen. Je leert om kansen te zien waar anderen obstakels zien en om risico’s op een verantwoorde manier te nemen.

Wat maakt onze training strategisch leiderschap uniek?

  • Persoonlijke groei: Werk, carrière maken en persoonlijke groei gaan hand in hand. Daarom focust onze training zich niet alleen op professionele groei, maar ook op jouw ontwikkeling als persoon.
  • Actieve werkvormen: We geloven in leren door te doen. Daarom ga je actief aan de slag met aangeleerde theorie om te zetten in de praktijk. In realistische scenario’s krijg je de kans om jouw nieuwe vaardigheden direct toe te passen.
  • Blijvende ondersteuning: Ook na de training blijven onze betrokken trainers beschikbaar om je te ondersteunen bij het implementeren van je nieuwe leiderschapsvaardigheden in de praktijk.
  • Duurzame groei: Wij geloven dat leiderschap een continu proces van leren en ontwikkelen is. Daarom willen we ervoor zorgen dat je groei blijvend is en dat je een blijvende impact kunt maken als strategisch leider.

Over onze trainers

Al onze leiderschapstrainingen worden gegeven door ervaren trainers op het gebied van leiderschap. Onze trainers zijn deskundig, gedreven en hebben allemaal een passie voor het werken met mensen. Dankzij jarenlange ervaring in het begeleiden van individuen, teams en organisaties begrijpen zij wat er leeft binnen jouw vakgebied. Zij zien pijnpunten en mogelijkheden in jouw ontwikkeling tot strategisch leider. Samen met de deelnemers streven zij naar het behalen van het hoogst mogelijke resultaat.

De aanpak van onze motivators kenmerkt zich door:

   • Eerlijk en positief confronterend
   • Gericht op het ontwikkelen van talent
   • Leren door te doen.

Investeer in jouw leiderschap

Ben jij klaar voor de volgende stap? Meld je dan vandaag nog aan voor onze training strategisch leiderschap. Dan maken wij van jou de leider die je altijd al hebt willen zijn. Onze human talent motivators staan voor je klaar om je te begeleiden en ondersteunen op je reis naar strategisch leiderschap.

Strategisch leiderschap training

 • Maatwerk traject
 • Op locatie of in Zwolle
 • Persoonlijke aanpak