038 33 74 501 info@bureauhtm.nl

Vol op de aanval! – Verkooptraining

Wat levert mij het op:

  • Inzicht in het eigen gedrag
  • Kennis en inzicht in het interne verkoopproces
  • Kennis en inzicht in de verschillende verkoopsoorten
  • Kennis en inzicht over het voeren van een verkoopgesprek
  • Kennis en praktische ervaring met de theorie van Cialdini
  • De energie om weer commercieel aan de slag te gaan

Krijgen jouw medewerkers commerciële doelen/targets mee? Wil je je gasten/klanten meer binden aan je organisatie? Wil nog meer rendement halen uit jouw verkoopafdeling?

Tijdens de interactieve en praktijkgerichte training binnen de PÆCademy: ‘Vol op de Aanval’ gaat jouw medewerker o.a. aan de slag met de 6 beïnvloedingsprincipes van Cialdini; expert op het gebied van beïnvloeding en overtuiging. De deelnemers maken kennis met de psychologische principes achter succesvolle klantenbinding!

Waar gaat jouw medewerker mee de deur uit? Een concreet actieplan om zijn/haar doelen te realiseren. 

Doel

Het doel van deze training is om deelnemers inzichten en handvatten te geven om zich meer als commercieel medewerker te kunnen opstellen en om daadwerkelijk betere sales resultaten te behalen.

Doelgroep

Alle professionals die binnen de organisatie een commerciële doelstelling hebben of hier binnenkort mee gaan beginnen.

Programma

We beginnen de dag met het in kaart brengen van het verkoopproces van de deelnemers; Wie zorgt voor leads? Wat verkopen we eigenlijk allemaal? Wie is waarvoor verantwoordelijk?

Vanuit deze basis bekijken we aan de hand van bestaande verkooptechnieken en vanuit het voor ons leidend model van Cialdini, waar we meer rendement kunnen behalen!

Na een welverdiende lunch gaan we in de middag aan de slag om met hetgeen we in de ochtend geleerd hebben, toe te passen in de praktijk. Anders gezegd, we gaan oefenen in het voeren van het verkoopgesprek!

De deelnemers ronden de dag af met het maken van een concreet actieplan voor zichzelf, om de komende weken/maanden steeds stappen te maken.

Werkwijze

Spelen, sparren en verbinden staat in al onze trainingen centraal. Zo ook in de trainingen die wij in de PÆCademy verzorgen.

Energie, interactie en praktijk voeren de boventoon tijdens deze training. Dit alles in een inspirerende en energieke omgeving. Kortom, een training die je niet wilt missen!

Praktische informatie

Let op: is jouw werkgever sponsor van PEC Zwolle? Dan zijn de kosten €295,- p.p. Vermeld dit in de opmerkingen bij de inschrijving.

1 dag (09:30-16:30)

MAC3PARK Stadion, Zwolle

€395,- p.p. (ex. btw)


Klik op direct inschrijven voor de actuele trainingsdata

Direct inschrijven

Laat je adviseren

Heb je vragen of heb je twijfels of dit bij jouw past? Bel met René Drost voor meer informatie.

Bekijk ook deze trainingen